NaxterEK 3 Opublikowano 22 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2022 Cześć wszystkim mam pytanie na temat pluginu excelentcrates wogole nie laduje mi sie ten plugin takie cos wyskakuje [14:38:24 ERROR]: Could not load 'plugins/ExcellentCrates-4.0.4.1.jar' in folder 'plugins' tu daje wersje z /ver Poprawiam formatowanie Notatka dodana przez ivall Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ivall 58 Opublikowano 22 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2022 Ten temat został przeniesiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 W1tt 14 Opublikowano 22 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2022 Używasz starej wersji pluginu. Pobierz wersję 4.0.5, dopiero od niej wspierany jest mc 1.19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
NaxterEK 3
Cześć wszystkim mam pytanie na temat pluginu excelentcrates wogole nie laduje mi sie ten plugin takie cos wyskakuje
tu daje wersje z /ver
Poprawiam formatowanie
Notatka dodana przez ivall
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi