DeepesT 10 Opublikowano 21 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2022 Witam was koledzy i koledzy mam dziwny błąd w konsoli podczas jak odpalam serwer z pluginem który napisałem o to błąd: Z góry dziękuję za pomoc Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LeviBoyPL 161 Opublikowano 21 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2022 (edytowane) Masz złe pole opisu w plugin.yml, pokaż ten plik //edit a nie Ty w ogóle nie masz pliku plugin.yml, który jest wymagany do tego, żeby plugin działał https://www.spigotmc.org/wiki/plugin-yml/ Edytowane 21 lipca 2022 przez LeviBoyPL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DeepesT 10 Opublikowano 21 lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2022 name: Plugin version: 1.0 demo main: pl.Freenzen.MainClass commands: day: https://www.mediafire.com/file/yh212djkldg260x/Plugin.yml/file a tu link do pobrania pliku Plugin.yml a tutaj ss eclipsa jak to wygląda: https://ibb.co/0BPn38q Łączę posty Notatka dodana przez ivall Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LeviBoyPL 161 Opublikowano 21 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2022 (edytowane) Plik powinien nazywać się plugin.yml, nie Plugin.yml I upewnij się, że dobrze pakujesz jarke, tzn otwórz winrarem i zobacz czy w środku jest ten plik Edytowane 21 lipca 2022 przez LeviBoyPL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DeepesT 10 Opublikowano 21 lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2022 Wszystko sie zgadza i jest wszystko w pliku sprawdzałem winrarem a może coś trzeba dodać do Zmiennych środowiskowych przed pisaniem plg ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LeviBoyPL 161 Opublikowano 21 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2022 1 minutę temu, DeepesT napisał: Wszystko sie zgadza i jest wszystko w pliku sprawdzałem winrarem a może coś trzeba dodać do Zmiennych środowiskowych przed pisaniem plg ? Nie, zamień plugin.yml na to na dole, skompiluj i sprawdź, jak dalej nie pójdzie to pokaż screena z jarki main: pl.Freenzen.MainClass name: Plugin version: '1.0' description: test plugin commands: day: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DeepesT 10 Opublikowano 21 lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2022 No nie poszło z czego mam pokazać ss ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LeviBoyPL 161 Opublikowano 21 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2022 Jak otworzysz jarke winrarem to po prostu tego co jest w środku + zawartości pliku plugin.yml Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DeepesT 10 Opublikowano 21 lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2022 a widzisz chyba wiem w czym problem bo ja nie mam jdk na kompie hahah widzisz ale ss i tak podesle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LeviBoyPL 161 Opublikowano 21 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2022 24 minuty temu, DeepesT napisał: a widzisz chyba wiem w czym problem bo ja nie mam jdk na kompie hahah widzisz ale ss i tak podesle Jeśli skompilowałeś to musisz mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DeepesT 10 Opublikowano 21 lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2022 (edytowane) 2 godziny temu, LeviBoyPL napisał: Jeśli skompilowałeś to musisz mieć Dobra działa i mam pytanie bo wrzuciłem sobie plugin FunnyGuild (APi) i robię komendę /walka i już prawie mam ale wyrzuca mi błąd o taki dokładnie w tych dwóch linijkach: User user = User.get(player); Guild guild2 = User.get(player).getGuild(); ale importuje import net.dzikoysk.funnyguilds.basic.guild.Guild; import net.dzikoysk.funnyguilds.basic.user.User; i nie wiem o co chodzi z tym a w plugin.yml dałem depend... Edytowane 21 lipca 2022 przez DeepesT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LeviBoyPL 161 Opublikowano 21 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2022 Jaki błąd? Nie wróżę z fusów.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
DeepesT 10
Witam was koledzy i koledzy
mam dziwny błąd w konsoli podczas jak odpalam serwer z pluginem który napisałem o to błąd: Z góry dziękuję za pomoc
Pozdrawiam
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi