ADSONTTV 1 Opublikowano 21 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2022 czesc czy ktos moglby zrobic skrypt na petle w ktorym po wykonaniu akcji wraca na poczatek przykład: loop 20 times: send "test" #i tutaj koniec i wtedy wraca do loop 20 times uzywam wersji serwera 1.8.8 moja wersja skript pisze ze ostatnia Łączę posty Notatka dodana przez ivall Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 695 Opublikowano 21 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2022 No to użyj pętli while Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ADSONTTV 1 Opublikowano 21 lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2022 tylko ze nie mam pomyslu jak to zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 695 Opublikowano 21 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2022 4 godziny temu, ADSONTTV napisał: tylko ze nie mam pomyslu jak to zrobic while true: send "1" nieskończona pętla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
ADSONTTV 1
czesc czy ktos moglby zrobic skrypt na petle w ktorym po wykonaniu akcji wraca na poczatek przykład:
loop 20 times:
send "test"
#i tutaj koniec i wtedy wraca do loop 20 times
uzywam wersji serwera 1.8.8 moja wersja skript pisze ze ostatnia
Łączę posty
Notatka dodana przez ivall
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi