karmelcio 0 Opublikowano 21 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2022 Hej, wytłumaczył by mi ktoś jak zrobić topke kili i dedów bo nie potrafię. pluginy na których chciałbym to zrobić : citizensCMD , FunnyGuilds , Citizens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jaku49 691 Opublikowano 21 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2022 Obejrzyj sobie ten filmik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 karmelcio 0 Opublikowano 21 lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2022 41 minut temu, jaku49 napisał: Obejrzyj sobie ten filmik Działa ale chciałbym te kille pod funnyguilds a zmiennych jest tylko tyle i nie wiem jak to zrobić. %funnyguilds_guilds% %funnyguilds_users% %funnyguilds_deaths% %funnyguilds_kdr% %funnyguilds_kills% %funnyguilds_points-format% %funnyguilds_points% %funnyguilds_position% %funnyguilds_g-allies% %funnyguilds_g-deaths% %funnyguilds_g-deputies% %funnyguilds_g-deputy% %funnyguilds_g-kdr% %funnyguilds_g-kills% %funnyguilds_g-lives% %funnyguilds_g-members-all% %funnyguilds_g-members-online% %funnyguilds_g-name% %funnyguilds_g-owner% %funnyguilds_g-points-format% %funnyguilds_g-points% %funnyguilds_g-position% %funnyguilds_g-region-size% %funnyguilds_g-tag% %funnyguilds_g-validity% %funnyguilds_gtop-x% %funnyguilds_ptop-x% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Intxo 10 Opublikowano 21 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2022 3 godziny temu, karmelcio napisał: Działa ale chciałbym te kille pod funnyguilds a zmiennych jest tylko tyle i nie wiem jak to zrobić. %funnyguilds_guilds% %funnyguilds_users% %funnyguilds_deaths% %funnyguilds_kdr% %funnyguilds_kills% %funnyguilds_points-format% %funnyguilds_points% %funnyguilds_position% %funnyguilds_g-allies% %funnyguilds_g-deaths% %funnyguilds_g-deputies% %funnyguilds_g-deputy% %funnyguilds_g-kdr% %funnyguilds_g-kills% %funnyguilds_g-lives% %funnyguilds_g-members-all% %funnyguilds_g-members-online% %funnyguilds_g-name% %funnyguilds_g-owner% %funnyguilds_g-points-format% %funnyguilds_g-points% %funnyguilds_g-position% %funnyguilds_g-region-size% %funnyguilds_g-tag% %funnyguilds_g-validity% %funnyguilds_gtop-x% %funnyguilds_ptop-x% To sprawdzasz wtedy dokumentacje pluginu i dodajesz odpowiadającą ci zmienną do pluginu, który został podlinkowany ci wyżej jaku49 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
karmelcio 0
Hej, wytłumaczył by mi ktoś jak zrobić topke kili i dedów bo nie potrafię.
pluginy na których chciałbym to zrobić : citizensCMD , FunnyGuilds , Citizens
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi