40Veto 1 Opublikowano 16 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 16 lipca 2022 Witam mam taki problem ze jak wychodze z serwera i potem dołączam to mnie do dołacza do trybu a nie na lobby co mam z tym zrobic ? Poprawiam formatowanie na ciemnym motywie. Notatka dodana przez GRIERIOR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Glicz 246 Opublikowano 17 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 lipca 2022 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 x_Dragon_x 0 Opublikowano 17 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 lipca 2022 Musisz zmienic na bungee w config.yml w proporties dac nazwe serwera lobby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 40Veto 1 Opublikowano 17 lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 17 lipca 2022 Juz mi sie udalo thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Glicz 246 Opublikowano 17 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 lipca 2022 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
40Veto 1
Witam mam taki problem ze jak wychodze z serwera i potem dołączam to mnie do dołacza do trybu a nie na lobby co mam z tym zrobic ?
Poprawiam formatowanie na ciemnym motywie.
Notatka dodana przez GRIERIOR
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi