gnomq 223 Opublikowano 14 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2022 Hola compadre. Niekiedy, rekreacyjnie, na zabicie czasu bawię się programami graficznymi. Jeśli moje dotychczas nabyte doświadczenie Ci odpowiada, to chętnie wykonam dla Ciebie logo lub baner reklamowy. Jako takich prac nie mam, bo zmieniałem sprzęt (nie kompletuję śmieci, które nie przynoszą mi korzyści). WSZYSTKO WYKONUJĘ ZA DARMO. Pozdrawiam z rodzinką. Krótkie portfolio: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolsatGraniePL 120 Opublikowano 14 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2022 Godzinę temu, gnomq napisał: Hola compadre. Niekiedy, rekreacyjnie, na zabicie czasu bawię się programami graficznymi. Jeśli moje dotychczas nabyte doświadczenie Ci odpowiada, to chętnie wykonam dla Ciebie logo lub baner reklamowy. Jako takich prac nie mam, bo zmieniałem sprzęt (nie kompletuję śmieci, które nie przynoszą mi korzyści). WSZYSTKO WYKONUJĘ ZA DARMO. Pozdrawiam z rodzinką. Krótkie portfolio: Zajmujesz się tylko "rysowanymi" grafikami czy również można spodziewać się czegoś wektorowego w twoim wykonaniu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnomq 223 Opublikowano 14 lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2022 21 minut temu, polsatgraniepl napisał: Zajmujesz się tylko "rysowanymi" grafikami czy również można spodziewać się czegoś wektorowego w twoim wykonaniu? jedynie rysunek/baner, a wektor odpada bo nie zajmuję się tym profesjonalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umbreon97 2 Opublikowano 29 października 2022 Udostępnij Opublikowano 29 października 2022 Witaj.... przydało by nam się parę banerów reklamowych... co prawda logo już posiadamy, lecz jeśli byś znalazł czas na parę grafik promocyjnych to byśmy byli szczęśliwi Zapraszam do pogadania o tym na discord : https://discord.gg/YaYDQw3 gnomq 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi