seriomaniak_pl 1 Opublikowano 1 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2022 Witam. Na forum znalazłem skrypt na radiację i lekko go zmodyfikowałem lecz jest jeden problem. Nie usuwa się efekt withera i nie mam pojęcia przez co. Wersja: Skriptu 2.6 skRayFall 1.9.27 SkQuery 4.1.5 skript-reflect 2.3 skript-yaml 1.3.2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lie_pan1 52 Opublikowano 1 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2022 moze skasuj w apply effect na koncu for 3 seconds Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 seriomaniak_pl 1 Opublikowano 1 lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2022 Kasować powinno wcześniej aby na końcu zostały 3 sekundy. Każdy ruch poza strefą dodaje 3 sekundy które się nakładają i po powrocie do strefy skrypt miał kasować ten nałożony czas i ustawiać tylko 3 sekundy lecz tak się nie dzieje W dniu 1.07.2022 o 16:14, lie_pan1 napisał: moze skasuj w apply effect na koncu for 3 seconds Efekt wither powinien zostać całkowicie skasowany a później nadany na kolejne 3 sekundy. Efekt jednak zostaje z czasem nadanym wcześniej. Taki sam efekt jest przy użyciu luck zamiast wither Łączę posty. Notatka dodana przez Glicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
seriomaniak_pl 1
Witam. Na forum znalazłem skrypt na radiację i lekko go zmodyfikowałem lecz jest jeden problem. Nie usuwa się efekt withera i nie mam pojęcia przez co.
Wersja:
Skriptu 2.6
skRayFall 1.9.27
SkQuery 4.1.5
skript-reflect 2.3
skript-yaml 1.3.2
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi