skript.pl 141 Opublikowano 26 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2022 Użytkownik @ivall dodał nowy wniosek: Kolor tła aktywnego przycisku Nieaktywne elementy nie mają tła, a po kliknięciu w jeden z dwóch buttonów drugi nieaktywny button nagle zyskuje tło, przez co wydaje się, że to on jest aktywny. Powinno być na odwrót. https://i.imgur.com/Qo1PihV.png (na tym zdjęciu to widok kompaktowy jest aktywny) OTWÓRZ WNIOSEK, ABY ZAGŁOSOWAĆ Poniżej znajduje się dyskusja wniosku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skript.pl 141 Opublikowano 3 listopada 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2024 Administrator dodał odpowiedź do wniosku: Przywróciłem niebieski kolor dla aktywnego widoku oraz lekko przyciemniłem widok alternatywny. Pewnie zamysł był taki, aby aktywny widok wyglądał jak wciśnięty, a alternatywny wybór jako wypukły (do wciśnięcia). Myślę, że niebieski kolor wygląda w porządku na ciemnym tle i eliminuje problem opisany w tym wniosku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skript.pl 141 Opublikowano 3 listopada 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2024 Użytkownik @Nicku zmienił status wniosku na: Zrealizowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi