sssss 0 Opublikowano 20 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2022 Siemka mam pytanie tworze serwer nom-premium i zastanawiam się jak zrobić by na tablist była głowka stivka aleksa lub poprostu skina gracza pomoże ktoś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Aksolotl 19 Opublikowano 21 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2022 22 godziny temu, sssss napisał: Siemka mam pytanie tworze serwer nom-premium i zastanawiam się jak zrobić by na tablist była głowka stivka aleksa lub poprostu skina gracza pomoże ktoś ? dodaj na discord, postaram się pomóc (Aksolotl#5453) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sssss 0 Opublikowano 24 czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2022 dodałam onaku_#4479 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Glicz 246 Opublikowano 24 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2022 Ten temat został przeniesiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
sssss 0
Siemka mam pytanie tworze serwer nom-premium i zastanawiam się jak zrobić by na tablist była głowka stivka aleksa lub poprostu skina gracza pomoże ktoś ?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi