Aksolotl 19 Opublikowano 14 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2022 (edytowane) betterChat Witam, jako mój pierwszy skrypt na tej skronie pokaże wam ten... Ten skrypt zmienia wygląd wiadomości, i to tyle. v1.0: Jakieś błędy? Daj mi znać! Postaram się poprawić! Zwróć uwagę na to: To jest mój pierwszy skrypt Staram się nauczyć znowu SKripta po długim czasie Nie hejtuj za błędy - każdy je popełnia! Nie kopiuj skryptu dalej... niech zostanie tutaj Permisje: betterChat.root betterChat.owner betterChat.sVIP betterChat.VIP Skrypt można edytować pod swoje potrzeby! Edytowane 15 czerwca 2022 przez Aksolotl ktokolwiek tu jest? aksoltanio 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naujan 73 Opublikowano 24 września 2022 Udostępnij Opublikowano 24 września 2022 (edytowane) Nie wydaje mi się by placeholder [player] zadziałał, lepiej użyj %player% dla pewności. Edytowane 24 września 2022 przez naujan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aksolotl 19 Opublikowano 24 września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 24 września 2022 (edytowane) 53 minuty temu, naujan napisał: Nie wydaje mi się by placeholder [player] zadziałał, lepiej użyj %player% dla pewności. ok Edit: I tak wszystko u mnie działało Edytowane 24 września 2022 przez Aksolotl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naujan 73 Opublikowano 24 września 2022 Udostępnij Opublikowano 24 września 2022 3 minuty temu, Aksolotl napisał: ok Edit: I tak wszystko u mnie działało Spoko, w następnych skryptach już może nie zadziałać. Powodzenia w nauce! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aksolotl 19 Opublikowano 24 września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 24 września 2022 Teraz, naujan napisał: Spoko, w następnych skryptach już może nie zadziałać. Powodzenia w nauce! dzięki! i tak ogólnie akurat wróciłem na skripta, ciekawa niespodzianka... po 3 miesiącach ktoś odpisał na ten temat naujan 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CoFFeIN04 696 Opublikowano 25 września 2022 Udostępnij Opublikowano 25 września 2022 11 godzin temu, naujan napisał: Nie wydaje mi się by placeholder [player] zadziałał, lepiej użyj %player% dla pewności. Zadziała jeśli chodzi o chat format Aksolotl i naujan 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki20091 8 Opublikowano 11 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2022 Jeśli chodzi o naukę, to spoczko skrypt - tak trzymaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi