rysiu 0 Opublikowano 18 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2022 siema mam pytaniie jak sie wylacza obrazenia od upadku na serverze potrzeba jakiegos pluginu czy nwm jets jakas komenda /rg flag spawn no-damage deny ??? z góry dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pruslay 14 Opublikowano 18 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2022 (edytowane) 4 godziny temu, rysiu napisał: siema mam pytaniie jak sie wylacza obrazenia od upadku na serverze potrzeba jakiegos pluginu czy nwm jets jakas komenda /rg flag spawn no-damage deny ??? z góry dziekuje on damage: if damage cause is fall: set damage to 0 stop Proszę Edytowane 18 kwietnia 2022 przez pruslay Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rysiu 0 Opublikowano 18 kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2022 7 godzin temu, pruslay napisał: on damage: if damage cause is fall: set damage to 0 stop Proszę a gdzie ja mam to wpisac XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pruslay 14 Opublikowano 18 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2022 33 minuty temu, rysiu napisał: a gdzie ja mam to wpisac XD no w skrypcie. wchodzisz w plugins/Skript/scripts i tam musisz stworzyc nowy plik upadek.sk i tam wpisac ten kod i zreloadowac . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xMarmo321 49 Opublikowano 18 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2022 10 godzin temu, pruslay napisał: on damage: if damage cause is fall: set damage to 0 stop A nie można tak? Rozumiem że to to sami ale krótszy kod xd. on damage: if damage cause is fall: cancel event Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pruslay 14 Opublikowano 19 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2022 13 godzin temu, xMarmo321 napisał: A nie można tak? Rozumiem że to to sami ale krótszy kod xd. on damage: if damage cause is fall: cancel event Też może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
rysiu 0
siema mam pytaniie jak sie wylacza obrazenia od upadku na serverze potrzeba jakiegos pluginu czy nwm jets jakas komenda /rg flag spawn no-damage deny ???
z góry dziekuje
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi