Skocz do zawartości
  • 0

Titanaxe

Kasia_77

Pytanie

Mam pytanie wgralem mody na serwer 1.16.5 wersja no i problem jest taki ze ciagle mam uruchamianie wtedy wszystko stoi jak by bylo wylaczane CPU ma 0% RAM 0MB na 3500MB i ciagle pisze uruchamianie...
Co zrobic? Prosze o szybka odpowiedz! Silnik to forge. Mody to  

AwesomeDungeonForge-1.16.5-2.0.8.jar  
 BetterAdvancements-1.16.5-0.1.1.115.jar  
 BrassAmberBattleTowers-1.16.5-1.6.3.jar  
 CookingForBlockheads_1.16.5-9.3.4.jar  
 DungeonsArise-1.16.5-2.1.49-beta.jar  
 More+Plants+And+Flowers.jar  
 Shark_Mod-0.2.jar  
 SkyVillage_1.0.0_1.16.5.jar  
 appleskin-forge-mc1.16.x-2.4.0.jar  
 betteranimalsplus-1.16.5-11.0.5-forge (1...  
 chipped-1.16.5-1.2.1-forge.jar  
 corpse-1.16.5-1.0.6.jar  
 elevatorid-1.16.5-1.7.13.jar  
 furniture-7.0.0-pre19-1.16.3.jar  
 jei-1.16.5-7.7.1.152.jar  
 mining_helmet-1.16.5-2.0.1.jar  
file:///C:/Users/HARDPC/Desktop/crash-2022-04-17_21.58.27-fml.txt  pamhc2crops-1.16.3-1.0.2.jar  
 pamhc2foodcore-1.16.3-1.0.2.jar  
 towers_of_the_wild-1.16.4-2.0.1.jar  

wlrs-1.8.2-1.16.5.jar

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
2 godziny temu, Helios1993 napisał:

Wyślij logi i zmień hosting, titanscam ci modów nie uciągnie.

Używam titanaxe od lat i problemów nigdy nie miałem, więc jak już coś piszesz to uzasadniaj swoją opinie a nie z dupy coś powiesz.

• 0
2 godziny temu, MrJuliusz napisał:

Używam titanaxe od lat i problemów nigdy nie miałem, więc jak już coś piszesz to uzasadniaj swoją opinie a nie z dupy coś powiesz.

Uzasadniałem ją już wiele razy jednoznacznymi dowodami, z których można łatwo wywnioskować, że: dostajesz tam tylko ok. 40% kupowanego ramu, dostajesz bardzo mały procent procesora, korzystają z innych procesorów niż mają napisane na stronie, w tym samym miejscu piszą, że każdemu serwerowi dają 2x więcej rdzeni niż posiada "używany przez nich" procesor (przy czym nawet ten, który używają ma mniej rdzeni), korzystają z xeonów, które nie nadają się pod serwery mc, fałszują wykorzystanie ramu w panelu by zmusić klienta do zakupu droższego pakietu, ceny są strasznie drogie jak za tak niską jakość, support nie zna się na tym co robi, automatycznie wyłączają/ograniczają niektóre funkcje Minecrafta przy zakupie serwera by ukryć problem przeciążonych maszyn i dorzucić jeszcze więcej serwerów, masowo wykorzystują swap, maszyny specjalnie posiadają zbyt duże ilości ramu by tylko wcisnąć jak najwięcej serwerów nie patrząc na procesor.