pawelkowicz01 0 Opublikowano 16 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2022 Witam, ma ktoś pomysł, jak zrobić, by gracz nie mógł tworzyć działki na innej działce? Narazie nie daje skryptu na działki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 663 Opublikowano 16 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2022 Bez skryptu to sobie mogę powróżyć. Jeśli na działce się tworzy region, sprawdzaj czy rogi działki nie są w tym regionie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pawelkowicz01 0 Opublikowano 16 kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2022 Godzinę temu, CoFFeIN04 napisał: Bez skryptu to sobie mogę powróżyć. Jeśli na działce się tworzy region, sprawdzaj czy rogi działki nie są w tym regionie a to jak sprawdzić czy rogi działki są na regionie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pawelkowicz01 0 Opublikowano 17 kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2022 21 godzin temu, CoFFeIN04 napisał: Bez skryptu to sobie mogę powróżyć. Jeśli na działce się tworzy region, sprawdzaj czy rogi działki nie są w tym regionie tutaj skrypt, troche uciety ale mysle ze ten kawalek wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
pawelkowicz01 0
Witam, ma ktoś pomysł, jak zrobić, by gracz nie mógł tworzyć działki na innej działce?
Narazie nie daje skryptu na działki
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi