Grenek 0 Opublikowano 16 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2022 Witajcie, mam wielki problem z bossbarem. Mianowicie szukam dodatku / składni która to umożliwi. Używałem dodatków: WildSkript, skryfall i skellett. Żaden nie działa wersja serwera 1.8.8 najnowszy skript Z góry dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PoczateKonca 0 Opublikowano 16 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2022 2 godziny temu, Grenek napisał: Witajcie, mam wielki problem z bossbarem. Mianowicie szukam dodatku / składni która to umożliwi. Używałem dodatków: WildSkript, skryfall i skellett. Żaden nie działa wersja serwera 1.8.8 najnowszy skript Z góry dziękuje Masz Wielki problem z bossbarem, opisz swój problem bardziej z tego co przeczytałem, rozumiem tylko że Szukasz Dodatku lub Składni która "COŚ" umożliwi chodzi ci o to że Skrypt na bossbar nie działa, a żaden z wymienionych pluginów nie naprawia błędu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Grenek 0 Opublikowano 16 kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2022 5 minut temu, PoczateKonca napisał: Masz Wielki problem z bossbarem, opisz swój problem bardziej z tego co przeczytałem, rozumiem tylko że Szukasz Dodatku lub Składni która "COŚ" umożliwi chodzi ci o to że Skrypt na bossbar nie działa, a żaden z wymienionych pluginów nie naprawia błędu? Tłumacząc jeszcze raz, próbowałem zrobić bossbar z różnych dodatków, żaden nie dzała. Szukam czegokolwiek by to zadziałało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PoczateKonca 0 Opublikowano 16 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2022 19 minut temu, Grenek napisał: Tłumacząc jeszcze raz, próbowałem zrobić bossbar z różnych dodatków, żaden nie dzała. Szukam czegokolwiek by to zadziałało Wymienione pluginy nie tworzą bossbaru jedynie pomagają go wykonać gdy jest on zaprogramowany w skrypcie. poniżej ci wysyłam LINK do pluginu na bossbar w razie problemów napisz tutaj KLIKNIJ Tutaj masz link do Pluginu na bossbar na wersję 1.8.8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Glicz 246 Opublikowano 16 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2022 5 minut temu, PoczateKonca napisał: Wymienione pluginy nie tworzą bossbaru jedynie pomagają go wykonać gdy jest on zaprogramowany w skrypcie. poniżej ci wysyłam LINK do pluginu na bossbar w razie problemów napisz tutaj KLIKNIJ Tutaj masz link do Pluginu na bossbar na wersję 1.8.8 To jest api w formie pluginu, a nie sam działający plugin 3 godziny temu, Grenek napisał: Witajcie, mam wielki problem z bossbarem. Mianowicie szukam dodatku / składni która to umożliwi. Używałem dodatków: WildSkript, skryfall i skellett. Żaden nie działa wersja serwera 1.8.8 najnowszy skript Z góry dziękuje Jaką masz wersję skripta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Grenek 0 Opublikowano 16 kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2022 19 minut temu, PoczateKonca napisał: Wymienione pluginy nie tworzą bossbaru jedynie pomagają go wykonać gdy jest on zaprogramowany w skrypcie. poniżej ci wysyłam LINK do pluginu na bossbar w razie problemów napisz tutaj KLIKNIJ Tutaj masz link do Pluginu na bossbar na wersję 1.8.8 dobra, tylko że pobralem juz dawno to api, co teraz? 10 minut temu, Glicz napisał: To jest api w formie pluginu, a nie sam działający plugin Jaką masz wersję skripta? najnowsza z githuba Łączę posty. Notatka dodana przez Glicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Glicz 246 Opublikowano 16 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2022 Teraz, Grenek napisał: najnowsza z githuba Czyli? Skript 2.6.1 z githuba SkriptLang nie działa na 1.8.8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Grenek 0 Opublikowano 16 kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2022 Teraz, Glicz napisał: Czyli? Skript 2.6.1 z githuba SkriptLang nie działa na 1.8.8 to znaczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Glicz 246 Opublikowano 16 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2022 1 minutę temu, Grenek napisał: to znaczy? najnowsza oryginalna wersja nie działa na 1.8.8, więc pytam jaką masz wersję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Grenek 0 Opublikowano 16 kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2022 Teraz, Glicz napisał: najnowsza oryginalna wersja nie działa na 1.8.8, więc pytam jaką masz wersję moge ci podać dokladna date pobrania, niewiem ktora to wersja ale dziala mi normalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Glicz 246 Opublikowano 16 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2022 Teraz, Grenek napisał: moge ci podać dokladna date pobrania, niewiem ktora to wersja ale dziala mi normalnie wpisz /ver sk i pokaż co tam jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Grenek 0 Opublikowano 16 kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2022 3 minuty temu, Glicz napisał: wpisz /ver sk i pokaż co tam jest Skript version 2.6.1 Poprawiam formatowanie na ciemnym stylu. Notatka dodana przez Glicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Glicz 246 Opublikowano 16 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2022 Teraz, Grenek napisał: Skript version 2.6.1 Ciekawe, może pobrałeś skripta z tego githuba? https://github.com/Matocolotoe/Skript-1.8 W każdym bądź razie, przynajmniej wiemy jaką wersją dysponujesz. Co się działo kiedy próbowałeś stworzyć bossbar z pomocą jednego z wymienionych dodatków? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PoczateKonca 0 Opublikowano 16 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2022 (edytowane) 3 minuty temu, Grenek napisał: Skript version 2.6.1 Korzystasz z jakiej Javy? Chodzi mi o zainstalowaną jave na serwer. Kiedyś miałem Podobny problem ze skript nie działał. po zmianie javy na 11/8 wszystko działało zmień Jave serwera i daj znać Edytowane 16 kwietnia 2022 przez PoczateKonca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Grenek 0 Opublikowano 16 kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2022 1 minutę temu, Glicz napisał: Ciekawe, może pobrałeś skripta z tego githuba? https://github.com/Matocolotoe/Skript-1.8 W każdym bądź razie, przynajmniej wiemy jaką wersją dysponujesz. Co się działo kiedy próbowałeś stworzyć bossbar z pomocą jednego z wymienionych dodatków? wyskakuje błąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Glicz 246 Opublikowano 16 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2022 Teraz, Grenek napisał: wyskakuje błąd [14:57:13 ERROR]: #!#! Flavor: github-matocolotoe-1.8 więc zgadłem [14:57:13 ERROR]: #!#! Server platform: Spigot zamień tego spigota na papera poza tym, pokaż mi raczej co się dzieje w przypadku Skelleta czy skRayFall, bo są to wspierane dodatki. Oczywiście nie zapomnij o kodzie, bo też się przyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PoczateKonca 0 Opublikowano 16 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2022 (edytowane) 4 minuty temu, Grenek napisał: wyskakuje błąd Wgrany plugin WildSkript jest na złej wersji z tego powodu Skrypt nie może się załadować. Usuń plugin WildSkript lub zmień jego wersję na 1.8.8 po usunięciu Pluginu lub zmiany jej wersji błąd powinien przestać wyskakiwać i wszystko powinno działać Edytowane 16 kwietnia 2022 przez PoczateKonca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Grenek 0 Opublikowano 16 kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2022 1 minutę temu, Glicz napisał: [14:57:13 ERROR]: #!#! Flavor: github-matocolotoe-1.8 więc zgadłem [14:57:13 ERROR]: #!#! Server platform: Spigot zamień tego spigota na papera poza tym, pokaż mi raczej co się dzieje w przypadku Skelleta czy skRayFall, bo są to wspierane dodatki. Oczywiście nie zapomnij o kodzie, bo też się przyda co do innych addonow wyskakuje to samo I czy zmiana silnika jest konieczna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Glicz 246 Opublikowano 16 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2022 Teraz, Grenek napisał: co do innych addonow wyskakuje to samo I czy zmiana silnika jest konieczna? Niektóre funkcje Skripta działają tylko na paperze, więc możesz spróbować, natomiast kolejną kwestią jest to, że paper jest po prostu lepiej zoptymalizowany od spigota. Możesz jeszcze spróbować z WolfSk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Grenek 0 Opublikowano 16 kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2022 2 minuty temu, Glicz napisał: Niektóre funkcje Skripta działają tylko na paperze, więc możesz spróbować, natomiast kolejną kwestią jest to, że paper jest po prostu lepiej zoptymalizowany od spigota. Możesz jeszcze spróbować z WolfSk 2 nie wspiera 1.8 W każdym razie, jeśli nie da sie tego zrobić w skripcie to czy jest ktos w stanie znalesc plugin ktory wywoluje bossbara? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Glicz 246 Opublikowano 16 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2022 Teraz, Grenek napisał: nie wspiera 1.8 W każdym razie, jeśli nie da sie tego zrobić w skripcie to czy jest ktos w stanie znalesc plugin ktory wywoluje bossbara? Może i nie wspiera, ale to nie znaczy, że nie zadziała, więc sprawdź. Ew. możesz spróbować zwykłe WolfSk które wspiera trochę starsze wersje niż 1.14 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Grenek 0
Witajcie, mam wielki problem z bossbarem. Mianowicie szukam dodatku / składni która to umożliwi. Używałem dodatków: WildSkript, skryfall i skellett. Żaden nie działa wersja serwera 1.8.8 najnowszy skript
Z góry dziękuje
30 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi