ADSON1337 0 Opublikowano 15 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2022 (edytowane) witam potrzebowal bym skryptu który obniza tps do niskiej ilosci (skrypt potrzebuje do testu) (skrypt mial by na zadaniu tworzenie petli spawnowanie lub generowanie nowych chunow) /tpstest <czas w s> laguje tps serwera obniza je /tpsteststop stopuje lagi Edytowane 15 kwietnia 2022 przez ADSON1337 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Medyk324 35 Opublikowano 15 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2022 Nie da się własno ręcznie zmieniać wartości tpsów. Może Ci się to przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ADSON1337 0 Opublikowano 15 kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2022 1 minutę temu, Medyk324 napisał: Nie da się własno ręcznie zmieniać wartości tpsów. Może Ci się to przyda. chodzilo mi bardziej o skrypt ktorym cos by sie spawnowalo albo wiele chunkow by sie renderowalo aby wywolac spadki tps na serwerze a nie o wlasnoreczne zmienianie ich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TheStremty 5 Opublikowano 15 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2022 command /tpskill: trigger: send "&aZa 10 sekund rozpocznie się test tps" to all players wait 10 seconds loop all blocks in radius 2 around player: loop 200 times: wait 1 tick spawn 1 armor stand at loop-block push last spawned entity up at speed 5 send "&c%tps%" to all players hide last spawned entity for all players wait 10 seconds send "%tps%" to all players Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ADSON1337 0 Opublikowano 16 kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2022 8 godzin temu, TheStremty napisał: command /tpskill: trigger: send "&aZa 10 sekund rozpocznie się test tps" to all players wait 10 seconds loop all blocks in radius 2 around player: loop 200 times: wait 1 tick spawn 1 armor stand at loop-block push last spawned entity up at speed 5 send "&c%tps%" to all players hide last spawned entity for all players wait 10 seconds send "%tps%" to all players https://imgur.com/a/zbwMhu4 jest blad wersje skripta pisze mi ze mam ostatnia stabilna wersje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TheStremty 5 Opublikowano 16 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2022 2 godziny temu, ADSON1337 napisał: https://imgur.com/a/zbwMhu4 jest blad wersje skripta pisze mi ze mam ostatnia stabilna wersje spróbuj z skquery ja mam i dziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ADSON1337 0 Opublikowano 16 kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2022 znalazlem inny sposob dzieki wszystkim za pomoc zamykam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
ADSON1337 0
witam potrzebowal bym skryptu który obniza tps do niskiej ilosci (skrypt potrzebuje do testu) (skrypt mial by na zadaniu tworzenie petli spawnowanie lub generowanie nowych chunow)
/tpstest <czas w s>
laguje tps serwera obniza je
/tpsteststop stopuje lagi
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi