Grenek 0 Opublikowano 14 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2022 Witam, jest ktoś wstanie napisać mi (niewiem jak to się nazywa) linię która jest, że tak to ujmę odrzutem (niewiem jak to wytlumaczyc, powiedzmy ze odrzut 3 kratki w tył) command /test: trigger: (odrzut na powiedzmy 3 kratki) Z góry bardzo dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Grenek 0 Opublikowano 14 kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2022 Godzinę temu, Grenek napisał: Witam, jest ktoś wstanie napisać mi (niewiem jak to się nazywa) linię która jest, że tak to ujmę odrzutem (niewiem jak to wytlumaczyc, powiedzmy ze odrzut 3 kratki w tył) command /test: trigger: (odrzut na powiedzmy 3 kratki) Z góry bardzo dziękuje update, poszukałem i znalazłem. Jak ktoś to zobaczy to do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Glicz 246 Opublikowano 14 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2022 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Grenek 0
Witam, jest ktoś wstanie napisać mi (niewiem jak to się nazywa) linię która jest, że tak to ujmę odrzutem (niewiem jak to wytlumaczyc, powiedzmy ze odrzut 3 kratki w tył)
command /test:
trigger:
(odrzut na powiedzmy 3 kratki)
Z góry bardzo dziękuje
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi