Dychu333 2 Opublikowano 8 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2022 Skrypt na takie coś, że mimo regionu na którym jest pvp wyłączone to jak rzucę śnieżką w ziomka to on dostanie slownessa na 5 sekund. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Czupakan 11 Opublikowano 8 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2022 (edytowane) Śnieżka działa wszędzie i nadaje effekt: Śnieżka działa w wybranym regionie i nadaje effekt: (Śnieżka działa nawet w regionie z wyłączonym pvp) Edytowane 8 kwietnia 2022 przez Czupakan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dychu333 2 Opublikowano 9 kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2022 (edytowane) 11 godzin temu, Czupakan napisał: Śnieżka działa wszędzie i nadaje effekt: Śnieżka działa w wybranym regionie i nadaje effekt: (Śnieżka działa nawet w regionie z wyłączonym pvp) Wyskakują błędy [12:12:38 ERROR]: The expression 'victim' can only be used in a damage or death event (gamage.sk, line 19: apply potion of {@1} to victim for {@2} second') Edytowane 9 kwietnia 2022 przez Dychu333 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Czupakan 11 Opublikowano 9 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2022 U mnie wszystko działa, mógłbyś podać mi wersje skripta, wersje serwera oraz z jakiego silnika korzystasz? (skrypt był testowany na paperspigot 1.14.4) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dychu333 2 Opublikowano 9 kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2022 5 godzin temu, Czupakan napisał: U mnie wszystko działa, mógłbyś podać mi wersje skripta, wersje serwera oraz z jakiego silnika korzystasz? (skrypt był testowany na paperspigot 1.14.4) paperspigot 1.17.1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dychu333 2 Opublikowano 9 kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2022 5 godzin temu, Czupakan napisał: U mnie wszystko działa, mógłbyś podać mi wersje skripta, wersje serwera oraz z jakiego silnika korzystasz? (skrypt był testowany na paperspigot 1.14.4) paperspigot 1.17.1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Czupakan 11 Opublikowano 9 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2022 (edytowane) Zmieniłem wersje na 1.17.1 i nadal działa, ale spróbuj tego: (Zmieniłem ostatnią linię w której był błąd.) (nie wiem czy zadziała ponieważ nie mam takiego błędu, może to przez jakieś dodatki do skripta ci się one pokazują) Edytowane 9 kwietnia 2022 przez Czupakan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dychu333 2 Opublikowano 9 kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2022 2 godziny temu, Czupakan napisał: Zmieniłem wersje na 1.17.1 i nadal działa, ale spróbuj tego: (Zmieniłem ostatnią linię w której był błąd.) (nie wiem czy zadziała ponieważ nie mam takiego błędu, może to przez jakieś dodatki do skripta ci się one pokazują) a może jakieś wymagane pluginy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Czupakan 11 Opublikowano 9 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2022 Teraz powinno działać, wypróbuj: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dychu333 2 Opublikowano 10 kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia 2022 19 godzin temu, Czupakan napisał: Teraz powinno działać, wypróbuj: Działa! Dzięki wielkie byku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Czupakan 11 Opublikowano 10 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia 2022 (edytowane) 22 godziny temu, Dychu333 napisał: Działa! Dzięki wielkie byku! Nie ma za co Edytowane 11 kwietnia 2022 przez Czupakan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dychu333 2 Opublikowano 19 kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2022 W dniu 10.04.2022 o 19:25, Czupakan napisał: Nie ma za co A na spigot 1.16.5? Żeby działało bo nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Czupakan 11 Opublikowano 19 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2022 33 minuty temu, Dychu333 napisał: A na spigot 1.16.5? Żeby działało bo nie działa Spróbuj tego: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dychu333 2 Opublikowano 19 kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2022 24 minuty temu, Czupakan napisał: Spróbuj tego: nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Czupakan 11 Opublikowano 19 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2022 16 godzin temu, Dychu333 napisał: A na spigot 1.16.5? Żeby działało bo nie działa Ten skrypt działa tylko na paperspigot 14 godzin temu, Dychu333 napisał: nie działa Jakie błędy? Łączę posty. Notatka dodana przez Glicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dychu333 2 Opublikowano 19 kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2022 13 godzin temu, Czupakan napisał: Jakie błędy? The expression 'victim' can only be used in a damage or death event (postrzaly.sk, line 19: apply potion of {@1} to attacked for {@2} second') Wstawiam błędy w code. Notatka dodana przez Glicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Czupakan 11 Opublikowano 19 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2022 Niestety nie mam pomysłu na skrypt... pomyśle jutro, ewentualnie jeśli bardzo ci na tym zależy to zmień silnik na paperspigot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dychu333 2 Opublikowano 20 kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2022 18 godzin temu, Czupakan napisał: Niestety nie mam pomysłu na skrypt... pomyśle jutro, ewentualnie jeśli bardzo ci na tym zależy to zmień silnik na paperspigot. Zmieniłem już więc thx za pomoc! Do zamknięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Dychu333 2
Skrypt na takie coś, że mimo regionu na którym jest pvp wyłączone to jak rzucę śnieżką w ziomka to on dostanie slownessa na 5 sekund.
17 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi