MRAlanTV 0 Opublikowano 31 marca 2022 Udostępnij Opublikowano 31 marca 2022 Ogólnie zacząłem Kopiowac skrypy i jak je mam w formacie .txt one nie działają i nie wiem jak zmienic je na format .sk pomoze ktos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LeviBoyPL 161 Opublikowano 31 marca 2022 Udostępnij Opublikowano 31 marca 2022 https://letmegooglethat.com/?q=jak+zmienić+rozszerzenie+pliku Avenis 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Glicz 246 Opublikowano 1 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 kwietnia 2022 Ten temat został przeniesiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
MRAlanTV 0
Ogólnie zacząłem Kopiowac skrypy i jak je mam w formacie .txt one nie działają i nie wiem jak zmienic je na format .sk pomoze ktos?
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi