Arioter 0 Opublikowano 31 marca 2022 Udostępnij Opublikowano 31 marca 2022 Cześć, Z racji tego że moja wiedza nie jest na tyle mocna chce was prosić o radę. Tworze skrypt na "losowe dzienne zadania" . Problem jest taki że nie mam pojęcia jak i czym wywołać by po 24 godzinach powiedzmy o godzinie 14 , skrypt sam z siebie losował z puli nowe zadanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 663 Opublikowano 3 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2022 on load: set {pula::*} to "Zadanie 1", "Zadanie 2" and "Zadanie 3" every 1 minute: now formatted as "HH:mm" is "14:00" set {_} to random element out of {pula::*} send "Nowe zadanie: %{_}%" to all players Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Arioter 0
Cześć,
Z racji tego że moja wiedza nie jest na tyle mocna chce was prosić o radę.
Tworze skrypt na "losowe dzienne zadania" .
Problem jest taki że nie mam pojęcia jak i czym wywołać by po 24 godzinach powiedzmy o godzinie 14 , skrypt sam z siebie losował z puli nowe zadanie.
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi