Radii_YT 0 Opublikowano 16 marca 2022 Udostępnij Opublikowano 16 marca 2022 Poszukuje skryptu na ogłoszenia po wpisaniu /bcs <text> na egranie wyświetla się wszystkim graczom [OGŁOSZENIA] i podtytuł to ten text który wpisałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 694 Opublikowano 16 marca 2022 Udostępnij Opublikowano 16 marca 2022 (edytowane) command bcs <text>: trigger: send title "[OGLOESZNIA]" with subtitle arg to all players Edytowane 16 marca 2022 przez CoFFeIN04 poprawa literówki Radii_YT 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Radii_YT 0 Opublikowano 17 marca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 17 marca 2022 Dzięki all jak coś odezwe się jak nie zadziała XD skrypt zadziałał ale troche go poprzerabiałem tu macie wersję której będę używał i działa można zamykać Łączę Notatka dodana przez Notro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 694 Opublikowano 17 marca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 marca 2022 7 godzin temu, Radii_YT napisał: Dzięki all jak coś odezwe się jak nie zadziała XD skrypt zadziałał ale troche go poprzerabiałem tu macie wersję której będę używał i działa Lepsze od tego jest użycie "permission" oraz "permission message", dokładnie tak: command bcs <text>: permission: bcs.commands permission message: &cNie posiadasz uprawnien trigger: send title "[OGLOESZNIA]" with subtitle arg to all players Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Radii_YT 0
Poszukuje skryptu na ogłoszenia po wpisaniu /bcs <text> na egranie wyświetla się wszystkim graczom [OGŁOSZENIA] i podtytuł to ten text który wpisałem
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi