nixolex 0 Opublikowano 14 marca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 marca 2022 Witam mam problem z ustawieniem armor standa zeby byl niewidzialny bo pisze sk na siedzenie na schodach aktualny kod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JozinStudio 10 Opublikowano 14 marca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 marca 2022 Cześć, tak powinno działać, wymaga SkStuff. add "{Invisible:1,NoBasePlate:1}" to nbt of {_stand} #zamiast set {_stand}'s visibility to false Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nixolex 0 Opublikowano 14 marca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 14 marca 2022 (edytowane) wlasnie to nie dziala mam SkStuff a i jak ktos wie to moze napisac jak zastosowac is riding w linijce 12 jako sprawdzenie czy gracz siedzi na armor standzie Edytowane 14 marca 2022 przez nixolex JozinStudio 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JozinStudio 10 Opublikowano 15 marca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 marca 2022 Moje wina, wgraj SkBee jak masz wersję serwera > 1.11 bodajże, bo SkStuff nie jest na nich w pełni wspierane. SkBee będzie ci na każdej śmigało. Masz tu kod który testowałem + polecam spawnować armorstand gdzieś poza widokiem gracza i potem tepać w miejsce schodka, żeby nie było tak że armorstand się na chwilę pojawia a potem znika. on rightclick: if clicked block is stair: set {_loc} to location of event-block set y-coordinate of {_loc} to y-coordinate of {_loc}-1 spawn armor stand at location of {_loc} set {_stand} to last spawned armor stand add "{Invisible:1,NoBasePlate:1}" to nbt of {_stand} wait 3 tick make player ride on {_stand} A co do tego drugiego, to chyba o to ci chodziło, jak nie to daj znać. while {_stand} is alive: set {_loc2} to location of player set y-coordinate of {_loc2} to y-coordinate of {_loc2}+1 if player is sneaking: if player is riding {_stand}: eject any passenger from {_stand} teleport player to {_loc2} kill {_stand} wait 1 tick Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nixolex 0 Opublikowano 15 marca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 15 marca 2022 Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
nixolex 0
Witam mam problem z ustawieniem armor standa zeby byl niewidzialny bo pisze sk na siedzenie na schodach
aktualny kod
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi