niedamnicku 0 Opublikowano 7 marca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2022 Chciałbym zrobić komendę !help, ale mi nie działa Pomoże ktoś? (nie chodzi mi o /!help lub /help tylko o !help żeby napisała najpierw ta osoba i żeby się pokazało na chacie) Jakby co próbowałem dać command !help:, ale niestety nie reagowało... W konsoli mam tylko to: [18:51:54 INFO]: <niedamnickulol> !help Ogólnie to pomożecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Glicz 246 Opublikowano 7 marca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2022 (edytowane) Ten temat został przeniesiony. on chat: message starts with "!help" cancel event #twój kod #jeżeli chcesz dorobić również sprawdzanie argumentów to #set {_args::*} to message split at " " #pamiętaj, że pierwszy element tej listy to "!help", więc pobieraj od drugiego Edytowane 7 marca 2022 przez Glicz niedamnicku 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 niedamnicku 0 Opublikowano 7 marca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 7 marca 2022 11 minut temu, Glicz napisał: Ten temat został przeniesiony. on chat: message starts with "!help" cancel event #twój kod #jeżeli chcesz dorobić również sprawdzanie argumentów to #set {_args::*} to message split at " " #pamiętaj, że pierwszy element tej listy to "!help", więc pobieraj od drugiego dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Glicz 246 Opublikowano 7 marca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2022 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
niedamnicku 0
Chciałbym zrobić komendę !help, ale mi nie działa
Pomoże ktoś?
(nie chodzi mi o /!help lub /help tylko o !help żeby napisała najpierw ta osoba i żeby się pokazało na chacie)
Jakby co próbowałem dać command !help:, ale niestety nie reagowało... W konsoli mam tylko to:
Ogólnie to pomożecie?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi