Notro 155 Opublikowano 2 marca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2022 Hej. Ostatnio trochę się nudzę, a przez pewne okoliczności, naszła mnie myśl, żeby robić strony. Wiem też, że akurat tutaj miałbym dużą "konkurencję", ale chyba warto spróbować. Także... Zobaczymy, jak wyjdzie, najwyżej plan pójdzie do kosza Co umiem/Co mogę zrobić? Aktualnie umiem pracować używając HTML, CSS i JS, lecz umiałbym zrobić coś prostszego z użyciem np. php, korzystając z internetu. Strony będę opierać na bootstrapie. Mogę podpiąć pod stronę na przykład jakieś topki z pluginu, chyba że wystąpi jakiś problem, lecz wtedy po prostu napisałbym do klienta, że nie dam rady. Co oferuję? • Bycie dostępnym przez praktycznie cały dzień • • Szybką realizację • • Możliwość pomocy/zrobienia małych edycji w stronie po skończeniu i oddaniu jej w ręce klienta • Portfolio Na potrzeby tego ogłoszenia zrobiłem "demo": https://notrodev.github.io/DemoStrony I to na razie tyle. Jeśli komuś zrobię stronę, to po skończeniu zapytam się, czy nie mógłbym jej tutaj dać. A cena? Zależy ona od wymagań danego użytkownika. Będę ją ustalać po ich rozpisaniu. Jednak postaram się, żeby była odpowiednia. Kontakt Jeśli jakimś cudem ktoś jest chętny do kupna strony , to zapraszam na Discorda: Notro#5324 Aktualnie, jestem niedostępny w dni robocze w godzinach 10-12. ivall, oskarus2011, gnomq i 2 innych 2 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oskarus2011 7 Opublikowano 8 marca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2022 W dniu 2.03.2022 o 19:00, Notro napisał: zrobić coś prostszego z użyciem np. php, korzystając z internetu. A co to znaczy "coś prostszego" napisać zwykłe logowanie czy zrobić aplikacje w Symfony? W dniu 2.03.2022 o 19:00, Notro napisał: Strony będę opierać na bootstrapie. Jest 21 wiek, używa się Reacta i TailWindCss, tym bardziej że to jest płatna oferta W dniu 2.03.2022 o 19:00, Notro napisał: Na potrzeby tego ogłoszenia zrobiłem "demo": https://notrodev.github.io/DemoStrony Ogólnie demo jest spoko, ale jest tylko light mode (10 sek patrzenia = utrata wzroku) A żeby było śmieszniej to ty pobrałeś tą stronę i zmodyfikowałeś https://startbootstrap.com/theme/agency gnomq 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Notro 155 Opublikowano 8 marca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 8 marca 2022 56 minut temu, oskarus2011 napisał: A co to znaczy "coś prostszego" napisać zwykłe logowanie czy zrobić aplikacje w Symfony? wiesz co to frontend? pozdrawiam 56 minut temu, oskarus2011 napisał: Jest 21 wiek, używa się Reacta i TailWindCss, tym bardziej że to jest płatna oferta wiesz co to frontend? pozdrawiam 57 minut temu, oskarus2011 napisał: Ogólnie demo jest spoko, ale jest tylko light mode (10 sek patrzenia = utrata wzroku) A żeby było śmieszniej to ty pobrałeś tą stronę i zmodyfikowałeś https://startbootstrap.com/theme/agency wiesz na czym polega bootstrap? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oskarus2011 7 Opublikowano 8 marca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2022 2 minuty temu, Notro napisał: wiesz co to frontend? pozdrawiam nigdzie nie pisze że to jest strona front-end 3 minuty temu, Notro napisał: wiesz co to frontend? pozdrawiam wiesz co to react? pozdrawiam 3 minuty temu, Notro napisał: wiesz na czym polega bootstrap? pozdrawiam tak Tymekd i gnomq 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Notro 155 Opublikowano 8 marca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 8 marca 2022 Teraz, oskarus2011 napisał: nigdzie nie pisze że to jest strona front-end jakoś wszyscy inni ogarnęli, no ale rocznik w twoim nicku wszystko wyjaśnia 1 minutę temu, oskarus2011 napisał: wiesz co to react? pozdrawiam tak i nie jest mi potrzebny, gdy robię sam frontend 1 minutę temu, oskarus2011 napisał: tak no to widzisz, najwyraźniej nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oskarus2011 7 Opublikowano 8 marca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2022 1 minutę temu, Notro napisał: jakoś wszyscy inni ogarnęli, no ale rocznik w twoim nicku wszystko wyjaśnia napisałeś: php, korzystając z internetu. czyli frontend i backend 2 minuty temu, Notro napisał: tak i nie jest mi potrzebny, gdy robię sam frontend jeżeli robisz coś płatnego i używasz theme z neta, to znaczy że kazdy może osiągnąć to samo w 10 min a jak to jest tylko przetłumaczona i lekko zmodyfikowana wersja theme agency, to [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Notro 155 Opublikowano 8 marca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 8 marca 2022 2 minuty temu, oskarus2011 napisał: napisałeś: php, korzystając z internetu. czyli frontend i backend Trzeba umieć odróżniać małe rzeczy korzystając z internetu od pisania całego backendu. // by the way, kończę z Tobą konwersację, bo dobrze wiem i z doświadczenia i od innych, że nie jesteś odpowiednią osobą do takich dyskusji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oskarus2011 7 Opublikowano 8 marca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2022 3 minuty temu, Notro napisał: Trzeba umieć odróżniać małe rzeczy korzystając z internetu od pisania całego backendu. Dla backend developera "mała rzecz" oznacza logowanie, forum + panel admina Glicz, Toranktto, ivall i 1 inny 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Notro 155 Opublikowano 9 marca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 9 marca 2022 Minął tydzień i nikt się nie zgłosił - więc nie było tak, jak planowałem. Dlatego zwijamy budkę Więc tak jak przewidywałem, plan poszedł do kosza. Czas wymyślić nowy, hehe Tymekd, Glicz i oskarus2011 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi