Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Nicku 132 Opublikowano 20 lutego 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2022 Zgodnie ze zarządzeniem @Nicku 01/19.02.2022 zgłaszam chęć przejęcia forum. Ślubuję przestrzegania i wywiązywania się z dekretu @Libter z 15.04.2021 o postępowaniu w przypadku niezdolności właściciela do prowadzenia serwisu, w tym szczególnie dbania o praworządność i dobre imię Libtera. Tutaj dodam jeszcze parę słów od siebie. Nie jest to łatwa sytuacja, nikt nie chce myśleć o śmierci kogoś bliższego. Po pogodzeniu się z tym faktem i przeżyciem na swój sposób, przychodzi kolejny odpowiedzialny wybór, czyli podjęcie się prowadzenia dalej sporego projektu. Zawsze pomagałem tutaj bezinteresownie, chciałem aby skript.pl i jego społeczność się rozwijała bo ma spory potencjał na dalszy rozwój. Jednak bycie odpowiedzialnym za prowadzenie tak wielkiego projektu, a nie już samą pomoc jest wielkim wyzwaniem, który musiałem również przemyśleć i przetrawić. Nie patrzę na to, czy podołam temu wyzwaniu. Mam nadzieję, że szczera chęć rozwijania tego jakoś wyjdzie z moimi umiejętnościami i podejściem. Pragnę również zaznaczyć, że nie jestem Libterem. Wiem, że wiele rzeczy będę robić gorzej lub po prostu inaczej bo nie mogę być w końcu inną osobą, ale również nie mam zamiaru wywracać tego forum do góry nogami. Będę starał się to realizować dalej w obecnej formie z pewnymi przyszłymi zmianami w celu dalszego rozwoju. W przypadku jednak gdybym stwierdził, że nie jestem w stanie podołać temu wyzwaniu, forum będę przekazywał dalej zgodnie z wolą Libtera, czyli kolejnością opisaną w dekrecie. Liczę na to, że moje działania będą godne stanowiska Właściciela w tej społeczności. Trzymajcie się ciepło, Nicku Toranktto, boleknowak, vBagieta i 16 innych 6 13 Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/52054-o%C5%9Bwiadczenie-woli-przej%C4%99cia-forum/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi