Siemka potrzebuje skryptu na /pula który po wpisaniu komendy otwiera GUI z itemkiem na środku gui i (paper lub jakiś fajny item pasujący)
Informacje które mają być napisane to :
-ile jest w puli czyli jakaś kwota np 1000 PLN
- ILE PROCENT NA WYKOPANIE KASKI I DAJMY 1,00% a ja sobie zmienie później i można dać "1,00% NA WYKOPANIE KASKI (RANGA KOPACZ +30%) "
i jak ktoś ma fajny pomysł co może być zamiast tej drugiej informacji to dajcie znać i coś łatwego , prostego bo to nie ma być HiperCudo XD
Jakaś fajna forma pokazania ile pieniędzy jest w puli ( Tak to jest na serwer cashblok)
trochę Chaotycznie napisane wiem , ale pisze na szybko bo na dziś musze to mieć
Pytanie
Patrykovvsky 0
Siemka potrzebuje skryptu na /pula który po wpisaniu komendy otwiera GUI z itemkiem na środku gui i (paper lub jakiś fajny item pasujący)
Informacje które mają być napisane to :
-ile jest w puli czyli jakaś kwota np 1000 PLN
- ILE PROCENT NA WYKOPANIE KASKI I DAJMY 1,00% a ja sobie zmienie później i można dać "1,00% NA WYKOPANIE KASKI (RANGA KOPACZ +30%) "
i jak ktoś ma fajny pomysł co może być zamiast tej drugiej informacji to dajcie znać i coś łatwego , prostego bo to nie ma być HiperCudo XD
Jakaś fajna forma pokazania ile pieniędzy jest w puli ( Tak to jest na serwer cashblok)
trochę Chaotycznie napisane wiem , ale pisze na szybko bo na dziś musze to mieć
mam nadzieje że się uda pozdroo
https://skript.pl/temat/51670-na-szybko-%C5%82atwy-skrypt-na-pula/Udostępnij na innych stronach
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi