A mianowicie mam pobrany Skrypt w najnowszej wersji 2.6 i mam pobrany SqQuery też w najnowszej wersji do tego jeszcze mam Ersatz i nie nie mogę wczytać danych z papi funny guilds moimo tego ze mam pobrane papi funny guilds
Błąd:
[19:53:07] [Server thread/ERROR]: Can't understand this expression: funnyguilds_guilds (Pomoc.sk, line 31: send "%funnyguilds_guilds%"')
[19:53:07] [Server thread/INFO]: [Skript] Encountered 1 error while reloading Pomoc.sk!
Pytanie
HubiRto 0
A mianowicie mam pobrany Skrypt w najnowszej wersji 2.6 i mam pobrany SqQuery też w najnowszej wersji do tego jeszcze mam Ersatz i nie nie mogę wczytać danych z papi funny guilds moimo tego ze mam pobrane papi funny guilds
Błąd:
[19:53:07] [Server thread/ERROR]: Can't understand this expression: funnyguilds_guilds (Pomoc.sk, line 31: send "%funnyguilds_guilds%"') [19:53:07] [Server thread/INFO]: [Skript] Encountered 1 error while reloading Pomoc.sk!Skrypt:
command /test: trigger: send "%funnyguilds_guilds%"Wstawiam błędy i kod w code.
Notatka dodana przez Notro
https://skript.pl/temat/51554-mam-problem-z-wczytaniem-danych-z-papi-innego-pluginu-do-mojego-skryptu/Udostępnij na innych stronach
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi