Kubo0208 10 Opublikowano 20 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2021 (edytowane) Sprzedam skrypty (mini paczkę składającą się z 2 plików .sk) na serwer typu CashBlock, wzorowałem się na CashCraft.pl Pluginy do działania skryptów: Skript, SkRayFall, Skellet-Legacy (super i mega kilofy), SkQuery, skUtilities Koszt paczki: 20zł paysafecard / paypal / giftcard (keydrop) mogę zejść z ceny. Proszę pisać discord. Paczka zawiera: - Mega i super kilofy - /itemshop (używane do dawania itemów z kupna) - Drop hajsu z każdego bloku - KasseX (taki cobblex) /kasseX, lub wiele innych aliasów np. /cobblex - Artefakt - Lepszy Cobblex - szansa na super kilof (0.3%) - komendę do sprawdzania hajsu innych graczy (tylko dla administracji z permisją) - zapisywanie nicków i ip graczy którzy weszli po raz pierwszy na serwer - opcja dawania super/mega kilofów - wiadomości po wyjściu i wejściu na serwer - /discord - wyswietla discorda - /dajkasse - daje sobie artefakt lub kasseXy - /uzyjpotki (haste/speed) - są dwie potki haste lub speed, mozna zakupic pod /sklep lub kupic w itemshopie - Automatyczne wiadomosci co 35 sekund. - Lucky Blocki ( w trakcie robienia ) - Pracowałem jeszcze nad tokenami np. cobblestone które by podwajały drop i można by było je kupić, i np by się miało 3 tokeny i drop x3 Każde update paczki będę przesyłał w wiadomości prywatnej na discord. Super opcja, którą długo robiłem czyli /sklep : - sklep zawiera wersje dla administratora jak i dla gracza. Filmik z przedstawieniem paczki i sklepu : i jest jeden błąd jak się ma jednego np. kasseXa i się go postawi to nic nie dropi, dopiero jak się ma liczbę mnogą. Jakby ktoś mógł pomoc to bym prosił Kontakt discord : 𝓐𝓫𝓾𝓭𝓪𝓫𝓲#3007 lub przez stronkę w wiadomości prywatnej Pozdrawiam serdecznie. Edytowane 26 grudnia 2021 przez Kubo0208 Łączę posty. Notatka dodana przez Notro Tymekd 1 Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/51265-skrypty-na-serwer-typu-cashblock-sell/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Notro 155 Opublikowano 21 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2021 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/51265-skrypty-na-serwer-typu-cashblock-sell/#findComment-315731 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi