Filipijak_PL 0 Opublikowano 23 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2014 (edytowane) Witam Chcialbym Sie Spytac czy napisze mi ktos skript na BoyFarmer ?Chyba Wiecie co to ?To Taka Scianka Do chyba podajze 7 poziomu ale mniejsza z tymCrafting Tego End Portal FrameKladniesz Go na ziemi np na 60 y i automatycznie po woli ci sie tworzy Siana do 7 y aft.plAlbo Ktos Powie Jaki To Plugin czy cos Takie jak na Easyhc.pl Lub xkillocraftAha crafting tego [x][+][x][+][-][+][x][+][x]x Obsydian- Redstone+ Sand Edytowane 24 grudnia 2014 przez Norbi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _Of3k 278 Opublikowano 23 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2014 Do czege ci się tworzy?- wytłumacz pożądnie, bo nie rozumiem cb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zeluss 4 Opublikowano 23 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2014 Chodzi mu o to, ze jak kladziesz End stone To pojawia ci sie obs nad tym end stone :) na iles tam poziomow ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Filipijak_PL 0 Opublikowano 23 grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2014 Chodzi mi o to ze jak postawisz End Portal FrameTo to sie zamienia w obsydian i po tym Tworzy sie Obsidian i robi taka sciane na 1 kratke do bedrock Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PEPQ65 49 Opublikowano 23 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2014 Jako helper eas****ard.pl mowie ze napisze ci to jutro xD albo teraz ale nie wiem czy to zadziala on place end portal: TAB execute console command "/pos 1" TAB execute console command "/pos 2" TAB execute console command "expand 60 down" TAB execute console command "set obsidian" - nie testowane!!! ~ pozdrawiam Max200404 :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Filipijak_PL 0
Witam Chcialbym Sie Spytac czy napisze mi ktos skript na BoyFarmer ?
Chyba Wiecie co to ?
To Taka Scianka Do chyba podajze 7 poziomu ale mniejsza z tym
Crafting Tego End Portal Frame
Kladniesz Go na ziemi np na 60 y i automatycznie po woli ci sie tworzy Siana do 7 y aft.pl
Albo Ktos Powie Jaki To Plugin czy cos Takie jak na
Easyhc.pl Lub xkillocraft
Aha crafting tego
[x][+][x]
[+][-][+]
[x][+][x]
x Obsydian
- Redstone
+ Sand
Edytowane przez NorbiOdnośnik do komentarza
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi