Danioooo 0 Opublikowano 2 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2021 Cześć odkopałem ten skrypt: który nie działa, konkretnie teleportacja gracza na koordynaty Y, ponieważ teleportuje go na 256 kratkę a nie na ziemię, jest ktoś w stanie wykryć problem, byłbym wdzięczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 szybkikruk 2 Opublikowano 3 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2021 Masz napisałem może Bendzie działać sprawdź Łączę posty. Notatka dodana przez Glicz Danioooo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Danioooo 0 Opublikowano 3 grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2021 działa thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Glicz 246 Opublikowano 3 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2021 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Danioooo 0
Cześć odkopałem ten skrypt:
który nie działa, konkretnie teleportacja gracza na koordynaty Y, ponieważ teleportuje go na 256 kratkę a nie na ziemię, jest ktoś w stanie wykryć problem, byłbym wdzięczny
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi