Miałem to dać do kategorii Zabawy ale nie mogę jej nigdzie znaleźć
Czym jest skryptowy kalendarz adwentowy? Skryptowy kalendarz adwentowy to wydarzenie organizowane przeze mnie. Każdego dnia wysyłane jest zlecenie na zrobienie skryptu.
To idealna okazja do poćwiczenia skryptowania. Zlecenie na dzień 2 Skrypt na głosowania i ogłoszenia. Może być tekstowo lub w formie GUI. Administrator wybierałby na co można głosować i mógłby dodawać ogłoszenia. Działanie tej komendy zostawiam pod Waszą interpretację.
Pytanie
FileciQ 0
Miałem to dać do kategorii Zabawy ale nie mogę jej nigdzie znaleźć
Edytowane przez FileciQCzym jest skryptowy kalendarz adwentowy?
Skryptowy kalendarz adwentowy to wydarzenie organizowane przeze mnie. Każdego dnia wysyłane jest zlecenie na zrobienie skryptu.
To idealna okazja do poćwiczenia skryptowania.
Zlecenie na dzień 2
Skrypt na głosowania i ogłoszenia. Może być tekstowo lub w formie GUI. Administrator wybierałby na co można głosować i mógłby dodawać ogłoszenia. Działanie tej komendy zostawiam pod Waszą interpretację.
doprecyzowanie
https://skript.pl/temat/51041-skryptowy-kalendarz-adwentowy-dzie%C5%84-2-02122021/Udostępnij na innych stronach
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi