Skocz do zawartości
  • 0

Plugin na Statystyki

TerribleDeath

Pytanie

Witam serdecznie.
Poszukuję osoby z doświadczeniem w pisaniu pluginów operujących na bazie danych MySQL.

Założenia pluginu:
1. Potrzebuję w miarę lekki plugin na statystyki graczy tj. ilość wykopanych/postawionych bloków, zabójstwa, śmierci itd który by wszystko to zapisywał w bazie danych MySQL np. w postaci:

id | nick | money | distance | playedTime | deaths | mobKills | playerKills | placedBlocks | brokenBlocks | joins | fishCaught | brokenTools | messagesSent | commandsUsed

2. Plugin musi sprawdzić czy gracz ma dane uprawnienie np. stat.adm i jeśli ma to do osobnej tabeli ma zapisywać ilość wejść na dzień, łącznie spędzony czas z podziałem na dni (najlepiej w sekundach) oraz ilość wysłanych wiadomości i komend.
3. Ustawienia danych logowania jak i prefix dla tabel z danymi muszą się znajdować w pliku konfiguracyjnym aby można było je modyfikować w razie potrzeby.

4. Plugin musi być tak napisany aby nie powodował lagów na serwerze np. okresowy zapis asynchroniczny + zapis asynchroniczny przy wyjściu gracza + zapis przy wyłączaniu serwera

Opcjonalnie (nie jest to dla mnie priorytet ale byłoby miło):

1. Możliwość przekazania zebranych danych do innego pluginu (np. TAB) przez PlaceholderAPI.

2. Możliwość sprawdzenia swoich statystyk w trakcie gry przez komendę np. /statystyki 

3. Działanie w sieci proxy z możliwością podziału na serwery (synchro + 1 config) - Absolutnie nie liczę na to no ale jak już marzyć to marzyć...

Liczę na poważne oferty od ludzi którzy wiedzą co robią. Jeśli plugin nie spełnia założeń lub nie masz doświadczenia z MySQL proszę nie trać mojego czasu.
W razie pytań lub ofert zapraszam na mój discord TerribleDeath#1985

https://skript.pl/temat/50726-plugin-na-statystyki/

2 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...