Fajowskowy5 3 Opublikowano 29 października 2021 Udostępnij Opublikowano 29 października 2021 Cześć, mam pytanko: Co to za error i czym jest spowodowany? disconnected with: ReadTimeoutException : null Ostatnio pojawiał się na moim serwerze i wyrzucał graczy przez jakiś czas. Potem automatycznie się naprawił. Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zbucki 46 Opublikowano 11 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2021 W dniu 29.10.2021 o 21:43, Fajowskowy5 napisał: Cześć, mam pytanko: Co to za error i czym jest spowodowany? disconnected with: ReadTimeoutException : null Ostatnio pojawiał się na moim serwerze i wyrzucał graczy przez jakiś czas. Potem automatycznie się naprawił. Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi Połączenie client->server się "zawiesiło", serwer zbyt długo nie otrzymał od gracza pakietu keep alive no i wywaliło, dostali jakby laga. Sprawdź łącze, połączenie proxy->server, pingi do siebie(server->server) oraz pluginy. Jeśli wszystko jest git a problem dalej występuje to może ktoś cię crashuje lub ddosuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Fajowskowy5 3
Cześć, mam pytanko:
Co to za error i czym jest spowodowany?
disconnected with: ReadTimeoutException : null
Ostatnio pojawiał się na moim serwerze i wyrzucał graczy przez jakiś czas. Potem automatycznie się naprawił.
Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi