Bodziusiu2 4 Opublikowano 24 października 2021 Udostępnij Opublikowano 24 października 2021 Wie ktoś jak zrobić jak na tym ss Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! A tak wygląda bez txt Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 polsatgraniepl 102 Opublikowano 24 października 2021 Udostępnij Opublikowano 24 października 2021 11 minut temu, Bodziusiu2 napisał: Wie ktoś jak zrobić jak na tym ss Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! A tak wygląda bez txt Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! stwórz własny texturepack który będzie podmieniał \uEff5 na obrazek z texturepacka wiele jest poradników na yt jak kiedyś to robiłem, zaraz mogę podesłać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 polsatgraniepl 102 Opublikowano 24 października 2021 Udostępnij Opublikowano 24 października 2021 o mam, wysyłając to na cza: posiadając texturepacka powinno ci się wyświetlić te zdjęcie "admin", podmieniasz zdjęcie, w pliki default.json posmieniasz na dany obrazek i charakter ueff i powinno działać default.json pricedow.ttf pack.mcmeta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 polsatgraniepl 102 Opublikowano 24 października 2021 Udostępnij Opublikowano 24 października 2021 zaczekaj dodam do dropboxa bo przesłały się tylko pliki a nie sam folder Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! powinno działać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Bodziusiu2 4
Wie ktoś jak zrobić jak na tym ss
Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
A tak wygląda bez txt
Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi