wymuszonyreg 0 Opublikowano 16 października 2021 Udostępnij Opublikowano 16 października 2021 options: przyklad_testowy: &bsiema command /testuj [<text>]: trigger: send "{@przyklad_testowy}" zamiast działać tak jak powinno na chacie wyświetla się biały napis {@przyklad_testowy} testowałem na spigot 1.8.8, paperspigot 1.8.8, tacospigot 1.8.8 i nic posiadam skript 25 dev, skquery, wildskript, skrayfall Kod skryptu zawsze zamieszczaj w odpowiednim znaczniku, a dłuższe kody na code.skript.pl Notatka dodana przez JanekJaran Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Creper132 0 Opublikowano 16 października 2021 Udostępnij Opublikowano 16 października 2021 Zobacz czy coś takiego ci zadziała options: test: &7dziendobryelolooleoo command /test [<text>]: trigger: send "{@test}" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sledziu 2 Opublikowano 16 października 2021 Udostępnij Opublikowano 16 października 2021 (edytowane) Sprawdziłem to u siebie i wszystko działa. Sprawdź czy masz dane taby zamiast spacji i powinno być OK. Ewentualnie daj błędy z konsoli. Edytowane 16 października 2021 przez Sledziu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wymuszonyreg 0 Opublikowano 17 października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 17 października 2021 ok sprawdzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
wymuszonyreg 0
zamiast działać tak jak powinno na chacie wyświetla się biały napis {@przyklad_testowy}
testowałem na spigot 1.8.8, paperspigot 1.8.8, tacospigot 1.8.8 i nic
posiadam skript 25 dev, skquery, wildskript, skrayfall
Kod skryptu zawsze zamieszczaj w odpowiednim znaczniku, a dłuższe kody na code.skript.pl
Notatka dodana przez JanekJaran
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi