Skocz do zawartości
  • 0

WspółPraca

Xar0PL

Pytanie

Witam , w tym temacie chciałbym poprosić aby autor jakieś mini gierki (w skrypcie) Napisał w komentarzach

A dokoładnie powiem o co chodzi:

Mam 2 serwery + 1 bungeecord i chętnie zrobie serwer z tą minigierką . Lecz potrzebuje zgody autora. 

Nie mam żadnych wymagań , jedynie żeby mini gierka była sensowna :) Autora jakieś mini gierki w skrypcie proszę o kontakt w komentarzach . Więcej informacji typu: Nazwa skype lub ts podam na pw :) . Pytania proszę zadawać w komentarzach. Dziękuje :) 

Pozdro : Xar0PL :D

2 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

A jaką minigre chcesz? PvP? Napisz a zrobie.. Jestem w trakcie pisania cos jak tntrun tylko pod graczem wool zamienia się w yellow, red a potem w air blok :) do tego particle i jest ok. W 40% zrobiony. A pvp to zapraszam do Skrypty i tam 2vs2. Mogę zrobic XvsX czyli cokolwiek chcesz. Napisz czego oczekujesz od autora :P oraz skryptu, a napewno coś z tego wyjdzie. Zapraszam też na PW

• 0

A jaką minigre chcesz? PvP? Napisz a zrobie.. Jestem w trakcie pisania cos jak tntrun tylko pod graczem wool zamienia się w yellow, red a potem w air blok :) do tego particle i jest ok. W 40% zrobiony. A pvp to zapraszam do Skrypty i tam 2vs2. Mogę zrobic XvsX czyli cokolwiek chcesz. Napisz czego oczekujesz od autora :p oraz skryptu, a napewno coś z tego wyjdzie. Zapraszam też na PW

Dla mnie obojętne jaki tryb minigierka . Napewno napiszę kto ją napisał :)

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...