julekssss 0 Opublikowano 6 października 2021 Udostępnij Opublikowano 6 października 2021 witam poszukuje skryptu na kowala który po kliknięciu otwiera gui z ulepszaniem za lvl danego przedmiotu np legendarny kilof i ten kilof posiada 6 lvl i co 1 lvl dodaje 1 enchant np niezniszczalnosc 1 / 2/ 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PolsatGraniePL 117 Opublikowano 6 października 2021 Udostępnij Opublikowano 6 października 2021 48 minut temu, julekssss napisał: witam poszukuje skryptu na kowala który po kliknięciu otwiera gui z ulepszaniem za lvl danego przedmiotu np legendarny kilof i ten kilof posiada 6 lvl i co 1 lvl dodaje 1 enchant np niezniszczalnosc 1 / 2/ 3 1. mam rozumieć ,że to zlecenie? Więc zły dział. 2. Możesz owy skrypt poszukać bo prawdopodobnie taki istnieje. 3. mogę ci napisać za 15 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 julekssss 0 Opublikowano 15 października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 15 października 2021 W dniu 6.10.2021 o 20:14, polsatgraniepl napisał: 1. mam rozumieć ,że to zlecenie? Więc zły dział. 2. Możesz owy skrypt poszukać bo prawdopodobnie taki istnieje. 3. mogę ci napisać za 15 zł dzięki za zwrócenie uwagi disord :Chudziudgi#1294 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zbucki 46 Opublikowano 18 października 2021 Udostępnij Opublikowano 18 października 2021 Ten temat został przeniesiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
julekssss 0
witam poszukuje skryptu na kowala który po kliknięciu otwiera gui z ulepszaniem za lvl danego przedmiotu np legendarny kilof i ten kilof posiada 6 lvl i co 1 lvl dodaje 1 enchant np niezniszczalnosc 1 / 2/ 3
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi