sholem 2 Opublikowano 6 października 2021 Udostępnij Opublikowano 6 października 2021 napisał by mi ktoś skript że jeżeli gracz wejdzie na server to musi wpisac losowy 4cyfrowy kod na chat zeby moc na nim pisac? z gory dzkeik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Piotr12345YT 9 Opublikowano 7 października 2021 Udostępnij Opublikowano 7 października 2021 17 godzin temu, sholem napisał: napisał by mi ktoś skript że jeżeli gracz wejdzie na server to musi wpisac losowy 4cyfrowy kod na chat zeby moc na nim pisac? z gory dzkeik W razie błędów pisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _NoBo_ 6 Opublikowano 7 października 2021 Udostępnij Opublikowano 7 października 2021 (edytowane) Proszę, skrypt nie testowany. Jakieś błędy to pisz! Edytowane 7 października 2021 przez _NoBo_ naujan 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sholem 2 Opublikowano 7 października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 7 października 2021 dzieki mozna zamknac Łączę posty. Notatka dodana przez Notro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Notro 155 Opublikowano 7 października 2021 Udostępnij Opublikowano 7 października 2021 Zlecenie zostało wykonane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
sholem 2
napisał by mi ktoś skript że jeżeli gracz wejdzie na server to musi wpisac losowy 4cyfrowy kod na chat zeby moc na nim pisac?
z gory dzkeik
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi