HaszKu 9 Opublikowano 2 października 2021 Udostępnij Opublikowano 2 października 2021 Jak wyłączyć podpowiadanie komend? np. / i tu wyświetlają się wszystkie komendy nawet te do których gracz nie ma uprawnień.. ;v silnik to najnowszy paperspigot 1.17.1 próbowałem zmieniać: tab-complete: 0 >> tab-complete: 99 suggest-player-names-when-null-tab-completions: z true na false Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Glicz 246 Opublikowano 2 października 2021 Udostępnij Opublikowano 2 października 2021 Teraz, HaszKu napisał: Jak wyłączyć podpowiadanie komend? np. / i tu wyświetlają się wszystkie komendy nawet te do których gracz nie ma uprawnień.. ;v silnik to najnowszy paperspigot 1.17.1 próbowałem zmieniać: tab-complete: 0 >> tab-complete: 99 suggest-player-names-when-null-tab-completions: z true na false masz na myśli wyłączenie całkowicie podpowiadania komend, czy tylko tych, do których gracz nie ma uprawnień? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 HaszKu 9 Opublikowano 2 października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 2 października 2021 wszystkich @Glicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 Glicz 246 Opublikowano 2 października 2021 Udostępnij Opublikowano 2 października 2021 Teraz, HaszKu napisał: wszystkich @Glicz tab-complete: -1 HaszKu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Glicz 246 Opublikowano 2 października 2021 Udostępnij Opublikowano 2 października 2021 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
HaszKu 9
Jak wyłączyć podpowiadanie komend?
np. / i tu wyświetlają się wszystkie komendy nawet te do których gracz nie ma uprawnień.. ;v
silnik to najnowszy paperspigot 1.17.1
próbowałem zmieniać:
tab-complete: 0 >> tab-complete: 99
suggest-player-names-when-null-tab-completions: z true na false
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi