Skocz do zawartości

CS-owo.pl - Sieć z innego wymiaru

fiXed

Rekomendowane odpowiedzi

Nasze serwery CS:GO:

Nazwa serwera: [PL] CS-owo.pl ★ ONLY MIRAGE 128TR ★ [VIP] [RANGI]
IP serwera: CS-owo.eu:40000
Rodzaj serwera: Only Mirage 128TR
Sloty: 16
Forum: CS-owo.pl

Nasze serwery CS 1.6:

Nazwa serwera: CS-OWO.PL Classic
IP serwera: CS-owo.eu:30000
Rodzaj serwera: Classic
Sloty: 15

Nazwa serwera: CS-OWO.PL GunGame
IP serwera: CS-owo.eu:30011
Rodzaj serwera: Gungame
Sloty: 15

Nasze komunikatory głosowe:

TS3:
IP serwera: ts.CS-owo.pl
Sloty: 128

Discord:
IP serwera: discord.CS-owo.pl
Sloty: ∞

Oferujemy:

- miłą atmosferę,
- energicznie rozwijające się forum na silniku IPS,
- atrakcyjne ceny,
- dopracowane serwery,
- możliwość wynajęcia u nas serwera,

Edytowane przez fiXed
Aktualizacja

ahh, widze ze znowu poruszamy temat tego za przeproszeniem - syfu.

Juz sie kiedys wypowiadalem, ale napisze jeszcze raz...

Chcialem dolaczyc do ekipy, wszystkoo ok, mialem zroobic kategorie na forum, zrobilem, wllasciciel napisal ze jest git, kilka minut pozniej wylecialem z adm xD

Wlasciciel nie odpisuje, na niczym sie nie zna a sie wypowiada.

podsumowywujac: XDDDDDDDDD

Edytowane przez xMuffionex

Po 1. Nie byłeś nigdy w administracji (może to potwierdzić ok. 5-7 osób, które są na naszym sieciowym Discordzie, w tym nawet sam stary właściciel, który prowadził sieć od 2009 roku).

Po 2. To, że jesteś szóstym zarejestrowanym użytkownikiem nie oznacza, że byłeś administratorem.

Po 3. Całe nasze forum zostało wykonane przez Mardiego, czyli starego właściciela sieci. 

Jeżeli chcesz się dalej kłócić to dawaj na Discorda, a nie spier*oliłeś jak pi*da :D

EDIT:

Po 4. Zrobienie kilku działów i tak nie robi z ciebie wielce administratora :))

Edytowane przez fiXed

Nie polecam. Zarządzałem jednym z serwerów minecraft (nie wiem czy dalej mają tam takie serwery) wszystko musiałem robić sam (a wcześniej miałem zatwierdzoną pomoc od innych osób), zostałem dwukrotnie oszukany na rangę. Nadali mi rangę na forum z wszystkimi permisjami a po jednym dniu postanowili mi ją zabrać bez powodu i wyrzucić mnie z całej tej śmiesznej "sieci" XD.

Miałeś zapewne zapewnioną pomoc od innych osób czyli w tym od Ptaka i innych, którzy lecieli w ch*ja. O randze nic nie słyszałem bo tak jak mówiłem, kiedyś był inny właściciel tej sieci.

2 godziny temu, xsvka napisał:

(nie wiem czy dalej mają tam takie serwery)

Nie mamy już serwera Minecraft bo sam "spec" serwerów Minecraft (czytaj Ptaku) był aktywny raz na ruski rok (czyli jednym słowem spier*olił).
A tak poza tym masz jakieś dowody na to, że byłeś jednym członkiem zarządu serwera Minecraft? Jak nie to przynajmniej napisz swój poprzedni nick, który kiedyś używałeś bo nikt Cię nie kojarzy :)

Pozdrawiam, fiXed!

EDIT:
Dla zaciekawionych w temat macie taki dowód na to, że sam Ptaku gubi się na każdym kroku: https://amxx.pl/topic/166070-engi-niszczy-pracę-ludzi-i-jest-chamem-uwaga/

Edytowane przez fiXed

5 godzin temu, fiXed napisał:

Miałeś zapewne zapewnioną pomoc od innych osób czyli w tym od Ptaka i innych, którzy lecieli w ch*ja. O randze nic nie słyszałem bo tak jak mówiłem, kiedyś był inny właściciel tej sieci.

Nie mamy już serwera Minecraft bo sam "spec" serwerów Minecraft (czytaj Ptaku) był aktywny raz na ruski rok (czyli jednym słowem spier*olił).
A tak poza tym masz jakieś dowody na to, że byłeś jednym członkiem zarządu serwera Minecraft? Jak nie to przynajmniej napisz swój poprzedni nick, który kiedyś używałeś bo nikt Cię nie kojarzy :)

Pozdrawiam, fiXed!

EDIT:
Dla zaciekawionych w temat macie taki dowód na to, że sam Ptaku gubi się na każdym kroku: https://amxx.pl/topic/166070-engi-niszczy-pracę-ludzi-i-jest-chamem-uwaga/

Bo byłem tam na innym nicku xd. mam nagranie jak posiadałem narzędzia administracyjne na waszym forum jak coś mogę podesłać.

Edytowane przez xsvka

33 minuty temu, fiXed napisał:

Okej, to już i tak po ptakach bo "spec minecrafta" był aktywny raz na ruski rok, a teraz właściciel sieci jest i tak inny. Ogólnie to dzięki za informację! 

Pozdrawiam, fiXed!

Sam ptaku mnie przyjął. A to właśnie specu czy jak mu tam gówno robił.

• 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
20 godzin temu, ivall napisał:

Nie polecam, byłem na tym serwerze z 2 lata temu technikiem i panował totalny chaos. Była nawet sytuacja, że właściciel zniknął na rok (tu oczywiście nic do tego nie mam, każdy ma jakieś problemy), a inni zaczęli robić syf na discordzie.

Możliwe, nie było mnie wtedy, więc się nie wypowiadam. Aktualnie jest nowy właściciel sieci i już do takich sytuacji na 1000% nie dojdzie! 😊

Pozdrawiam!

• Szifter zablokował(a) ten temat
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...