Skocz do zawartości

Skarga na fILIP

gnomq
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Serwusik, składam skargę na użytkownika fILIP (x wie jak to ma na forum). Bez konsekwentnych dowodów nazwał mnie wielokrotnie oszustem i nie tylko, co jest ogromnym zarzutem, ponieważ ja za taki wybryk w zeszłym roku otrzymałem banicję konta na miesiąc, a wczoraj za obrazę na dobę. W tym przypadku aspiruję o egalizację i ukaranie go w ten sam sposób. 

image.png.2bb9385e402cce514061b003aaa3c0bc.png

image.png.132b0254b2329ed7172fe1dfe950ed88.png

Twoja racja, słowo i dowody są tyle warte co Ty.

image.png.9112a23a938df2eedf17a44aa06f287e.png

To, że kiedyś manipulowałem takimi jak Ty (nieliczni zrozumieli moją prowokację i oczywiście doszedłem do sedna), nie oznacza, że kiedykolwiek miałem coś wspólnego z machlojką i szczerze mówiąc gówno mnie znasz i moją historię.

image.png.8dc45c14da8535b2317a8c3816ee41fb.png

Za obrazę mojej osoby także liczę na podjęcie odpowiednich działań ze strony moderacji (wczoraj za to otrzymałem banicję na dobę).

image.png.cd3cfa3a63f7312ade2dc49266a850c8.png

To niech Ci się nie wydaje. Mam Ci to jeszcze bardziej sprostować?

"czy coś" - Ty człowieku nawet nie masz konkretnych argumentów, a tworzysz zmyślone historie.

image.png.528a615739375c92dba58b024e68014d.png

Tego już nie skomentuję, tylko tutaj pozostawię...

image.png.2d7e0ec777ffd0a1106ebe7c268886a8.png

Tutaj zrzut oczyszczający mnie. Jeśli mam bardziej to objaśnić, to proszę pisać.

Reasumując; pokazałeś jakim jesteś burakiem, bo kilka dni wstecz nie chciałem Ci zrobić za darmo loga i próbowałeś mnie na każdy sposób w tej sprawie splamić, ponieważ tylko ten fałszywy haczyk na mnie miałeś. Jesteś dla mnie zerem i nigdy więcej nie chcę mieć z Tobą kontaktu. Nie zapomnij, że ta skarga dotyczy Ciebie, więc nie wyciągaj brudów pod tym postem. Resztę cieplutko pozdrawiam i liczę na godną reakcję ze strony Libtera.

Edytowane przez gnomq

Jest jeden drobny szczegół, ty dostałeś bana nie tylko za takie wybryki, pamiętam że było bardzo głośno, że robiłeś multikonta bez przerwy, wydaje mi się że ban był po części za to. Nie będę się w ciebie bawił, bo to jest bez sensu, dostane bana trudno. Nie będę robił bez sensownych multikont aby tylko wkurzać administracje i innych. Bajo

Oby twoja poduszka była gorącą z dwóch stron. 

Edytowane przez Filip

1 godzinę temu, Filip napisał:

Jest jeden drobny szczegół, ty dostałeś bana nie tylko za takie wybryki, pamiętam że było bardzo głośno, że robiłeś multikonta bez przerwy, wydaje mi się że ban był po części za to. Nie będę się w ciebie bawił, bo to jest bez sensu, dostane bana trudno. Nie będę robił bez sensownych multikont aby tylko wkurzać administracje i innych. Bajo

Oby twoja poduszka była gorącą z dwóch stron. 

Nie za takie, bo takich nigdy nie było. Już Ci pisałem - niech Ci się nie wydaje. Dokonałem tego, czego chciałem dokonać żerując na głupocie takich dzieciaków jak Ty. Tamta sprawa Cię nie dotyczyła i nigdy nie będzie, więc te argumenty nie są trafne. Pewnie, że liczę na tempa dla Ciebie, bo każdy ma być traktowany jednako.

Poznałem cały kontekst rozmowy na Discordzie i rozpatrzyłem całą sprawę. Z tego co widzę, @Filip działał w przekonaniu, że został oszukany przez @gnomq na sprzedany przez niego plugin. @gnomq zareagował na to zbyt wulgarnie, jednak nie rozpatruję tej okoliczności iż została już nadana za to kara. Pod koniec @Filip przyznał rację, że jednak nie został oszukany. Ciężko jednak nazwać to przeprosinami bo po tekstach "nie żałuje że przezemnie ma bana" czy ikoniczne "XD" pod przyznaniem racji @gnomq pokazując kompletny brak skruchy na swoje działania nie uznałbym tego przeprosinami. Nie zmienia to faktu, że został złamany §2.1.2.1 regulaminu przez @Filip oskarżając publicznie @gnomq o oszustwo oraz wyzwisku od "dekla". Biorąc te rzeczy pod uwagę nadaję:

• 3 punkty dla @Filip za oszczerstwa,
  • upomienie (0 punktów) dla @Filip za wyzwiska.

Dodatkowo @Filip o ile tego jeszcze nie uczynił, powinien w prawidłowy sposób przeprosić @gnomq za oskarżenia.

Uprzedzając ewentualne pytanie od @gnomq czemu nie został nadany ban jak w Twoim przypadku, to po sprawdzeniu Twojej okoliczności, ban został nadany biorąc pod uwagę kumulację punktów na Twoim koncie, w tym przypadku taka sytuacja tutaj nie nastąpiła.

• Nicku zablokował(a) i odpiął/ęła ten temat
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...