kubsonco 0 Opublikowano 25 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2021 czy może wie ktoś jaki plugin/skrypt jest na że gdy pobieram Np spawn to on jest na flatworld a ja chcesz że mam spawna a po wpisani rtp teleportuje gracza na normalny survival nie płaski proszę o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 696 Opublikowano 25 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2021 10 minut temu, kubsonco napisał: na że gdy pobieram Np spawn co pobierasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kubsonco 0 Opublikowano 25 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2021 Pobieram spawn na serwer z np yt i wzucam na serwer to jest świat płaski i stoi taki klocek i to je spawn i chciałem tak że po witaniu rtp teleportowało gracza w normalny świat a nie płaski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 696 Opublikowano 25 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2021 No to w skrypcie na rtp zmień świat na jaki ma teleportować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
kubsonco 0
czy może wie ktoś jaki plugin/skrypt jest na że gdy pobieram Np spawn to on jest na flatworld a ja chcesz że mam spawna a po wpisani rtp teleportuje gracza na normalny survival nie płaski proszę o pomoc
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi