Backofficil1 1 Opublikowano 25 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2021 Witam serdecznie, mam tutaj taki skrypt na compass: Zrobiony przez @CoFFeIN04 Mam pytanko, czy ktoś może zrobić że w netherze wybrana osoba ma lodestone pod sobą? i ma tracking na lodestone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hbrt 41 Opublikowano 25 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2021 Godzinę temu, Backofficil1 napisał: Witam serdecznie, mam tutaj taki skrypt na compass: Zrobiony przez @CoFFeIN04 Mam pytanko, czy ktoś może zrobić że w netherze wybrana osoba ma lodestone pod sobą? i ma tracking na lodestone? Możesz bardziej objaśnić o co chodzi? Poza tym lodestone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Backofficil1 1 Opublikowano 25 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2021 (edytowane) Ten skrypt polega na tym że klikając prawym możemy wybrać gracza, jeżeli to zarobimy w netherze to pojawi się na wybranym graczu lodestone, albo pod nim, albo nad nim, i w ten sposob mozemy go namierzyc. Nie wiem czy tak sie da więc się pytam, lecz wiem że potrzebuje skrypt na compass który działa w netherze jak i w overloadzie, w endzie nie musi, end jest zamkniety + najlepiej by było jak by sam się aktualizował... *compass* Edytowane 25 sierpnia 2021 przez Backofficil1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hbrt 41 Opublikowano 25 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2021 wiesz, nie wiem czy tak się da, ale ja się tego nie podejmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Backofficil1 1
Witam serdecznie, mam tutaj taki skrypt na compass:
Zrobiony przez @CoFFeIN04
Mam pytanko, czy ktoś może zrobić że w netherze wybrana osoba ma lodestone pod sobą?
i ma tracking na lodestone?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi