mmichal 0 Opublikowano 24 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2021 Napisałbym mi ktoś skrypt na to że gdy ktoś wskoczy do voida to dostaje effect lewitacji na 10 sekund? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1967 Opublikowano 24 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2021 on damage: victim is a player damage cause is void apply levitation to victim for 10 seconds Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mmichal 0 Opublikowano 24 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2021 13 minut temu, xAxee napisał: on damage: victim is a player damage cause is void apply levitation to victim for 10 seconds Gdy wpadam do voida dostaje obrażenia od niego, mógłbyś to naprawić? Z góry dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1967 Opublikowano 24 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2021 Teraz, mmichal napisał: Gdy wpadam do voida dostaje obrażenia od niego, mógłbyś to naprawić? Z góry dzięki. on damage: victim is a player damage cause is void cancel event apply levitation to victim for 10 seconds Możesz zostawić oraz najlepszą odpowiedź ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mmichal 0 Opublikowano 24 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2021 (edytowane) 10 minut temu, xAxee napisał: on damage: victim is a player damage cause is void cancel event apply levitation to victim for 10 seconds Możesz zostawić oraz najlepszą odpowiedź ;D Gdy wskakuje do voida dostaje ten efekt kilka razy co powoduje że zamiast dostawać lewitacje 10 sec dostaje na kilka minut, dało by się coś z tym zrobić? Z góry dzięki. Edytowane 24 sierpnia 2021 przez mmichal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1967 Opublikowano 24 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2021 Teraz, mmichal napisał: Gdy wskakuje do voida dostaje ten efekt kilka razy co powoduje że zamiast dostawać lewitacje 10 sec dostaje na kilka minut, dało by się coś z tym zrobić? Z góry dzięki. on damage: victim is a player damage cause is void cancel event victim hasn't levitation apply levitation to victim for 10 seconds tylko jezeli mu sie skonczy ten efekt a nadal bedzie w voidzie to dostanie go ponownie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mmichal 0 Opublikowano 24 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2021 (edytowane) 16 minut temu, xAxee napisał: on damage: victim is a player damage cause is void cancel event victim hasn't levitation apply levitation to victim for 10 seconds tylko jezeli mu sie skonczy ten efekt a nadal bedzie w voidzie to dostanie go ponownie Takie coś mi się wyświetliło gdy dodałem "victim hasn't levitation" i skrypt nadal działał tak samo jak wcześniej, da się jakoś zaradzić? Z góry dzięki. Edytowane 24 sierpnia 2021 przez mmichal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 xAxee 1967 Opublikowano 24 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2021 Teraz, mmichal napisał: Takie coś mi się wyświetliło gdy dodałem "victim hasn't levitation" da się jakoś zaradzić? Z góry dzięki. Czyli nie mozna tak sprawdzic efektu gracza, no to może coś takiego: on damage: victim is a player damage cause is void cancel event if {levitation::%victim%} is not set: set {levitation::%victim%} to now remove 15 second from {levitation::%victim%} if time since {levitation::%victim%} >= 10 second: apply levitation to victim for 10 seconds set {levitation::%victim%} to now mmichal 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Notro 155 Opublikowano 24 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2021 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
mmichal 0
Napisałbym mi ktoś skrypt na to że gdy ktoś wskoczy do voida to dostaje effect lewitacji na 10 sekund?
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi