hinder0 4 Opublikowano 19 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2021 prosil bym aby ktos napisal mi skrypt ze jak ktos ma zalozone zlote buty nazwane &b&lButy Szybkosci daje mu speed 2 dopuki ich nie sciagnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Szymo 1 Opublikowano 19 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2021 Proszę command /speedbuty1: permission: megax.buty trigger: give diamond boots named "&bButy &aszybkosci &c1" to player pex user vKoksu add megax.buty command /speedbuty2: permission: megax.buty trigger: give diamond boots named "&bButy &aszybkosci &c2" to player pex user vKoksu add megax.buty every 0.3 seconds: loop all players: if loop-player is wearing a diamond boots named "&bButy &aszybkosci &c1": apply speed 1 to the loop-player for 2000 seconds every 0.3 seconds: loop all players: if loop-player is wearing a diamond boots named "&bButy &aszybkosci &c2": apply speed 2 to the loop-player for 2000 seconds command /butyszybkosci: trigger: send "&a============= VK-ButySzybkosci =============" send "&aKomenda na buty Szybkosci I -> &b/speedbuty1" send "&aKomenda na buty Szybkosci II -> &b/speedbuty2" send "&a===========ButySzybkosci ====== Glicz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hinder0 4 Opublikowano 19 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2021 59 minut temu, Szymo napisał: Proszę command /speedbuty1: permission: megax.buty trigger: give diamond boots named "&bButy &aszybkosci &c1" to player pex user vKoksu add megax.buty command /speedbuty2: permission: megax.buty trigger: give diamond boots named "&bButy &aszybkosci &c2" to player pex user vKoksu add megax.buty every 0.3 seconds: loop all players: if loop-player is wearing a diamond boots named "&bButy &aszybkosci &c1": apply speed 1 to the loop-player for 2000 seconds every 0.3 seconds: loop all players: if loop-player is wearing a diamond boots named "&bButy &aszybkosci &c2": apply speed 2 to the loop-player for 2000 seconds command /butyszybkosci: trigger: send "&a============= VK-ButySzybkosci =============" send "&aKomenda na buty Szybkosci I -> &b/speedbuty1" send "&aKomenda na buty Szybkosci II -> &b/speedbuty2" send "&a===========ButySzybkosci ====== ale kiedy je sciagam dalej mam speeda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hbrt 41 Opublikowano 19 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2021 @KacPoImprze Sprawdź to: jak pomogłem możesz dać będę wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
hinder0 4
prosil bym aby ktos napisal mi skrypt ze jak ktos ma zalozone zlote buty nazwane &b&lButy Szybkosci daje mu speed 2 dopuki ich nie sciagnie
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi