Backofficil1 1 Opublikowano 18 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2021 (edytowane) Witam czy można z tego skryptu: **Skrypt nie jest stworzony przeze mnie** Ze wskazywanie, działa w netherze lub endzie? Edytowane 18 sierpnia 2021 przez Backofficil1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 696 Opublikowano 19 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2021 11 godzin temu, Backofficil1 napisał: Ze wskazywanie, działa w netherze lub endzie? Kompasy domyślnie nie działają w netherze Backofficil1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Backofficil1 1 Opublikowano 19 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2021 Ale w nie których pluginach działają, więc chciałem się zapytać czy wogóle da się to zrobić w skrypcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Backofficil1 1
Witam czy można z tego skryptu:
**Skrypt nie jest stworzony przeze mnie**
Ze wskazywanie, działa w netherze lub endzie?
Edytowane przez Backofficil1Odnośnik do komentarza
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi