lie_pan1 42 Opublikowano 14 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2021 (edytowane) Witam. Przychodzę dziś do Was z skryptem o nazwie LPCheckCheat, czyli skryptem na sprawdzanie w GUI! Sam mogę Wam powiedzieć, że nie jest to prosty skrypt, ponieważ pisałem go przez 3 dni. Dobra koniec gadania przechodzę do konkretów. PERMISJE: "sprawdz.*" - największa permisja skryptu, pozwalająca na wszystko "sprawdz.ustaw" - permisja pozwalająca ustawiać miejsce sprawdzania "sprawdz.gracza" - permisja pozwalająca sprawdzić gracza "sprawdz.koniec" - permisja pozwalająca zakończyć sprawdzanie KOMENDY: /sprawdz <gracz> - pozwala wysłać pytanie o cheatach do gracza /koniecspr - pozwala zakończyć sprawdzanie /ustawspr - pozwala ustawiać miejsce sprawdzania /anydesk <kod> - jedyna komenda dla graczy w tym skrypcie pozwalająca na wysłanie kodu anydesk do sprawdzającego! FUNKCJE: Blokada komend podczas sprawdzania Automatyczny ban za cheaty (opcja w GUI) Wszystko dostępne z poziomu jednej komendy Automatyczny ban za logout WERSJE SKRYPTU: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! EDIT: Mógłby ktoś napisać +/- tego skryptu? Nie wiem co poprawiać. Edytowane 8 lutego 2022 przez lie_pan1 bledy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi