Skocz do zawartości
  • 0

Kasa za bycie na servie ;D

LeviBoyPL

Pytanie

Siemanko, dlaczego coś mi nie chce działać? Nie mam błędu w konsoli, po prostu nie działa

Every 1 second:    loop all players:        add 1 to {seconds.money.%loop-player%}        if {seconds.money.%loop-player%} is 5:            execute console command "eco give %loop-player% 1"            send "&7[&fM&4axi&fC&4raft&7] &2Uzyskales jeden token za godzinke gry na serwerze! Oby tak dalej!" to loop-playeron quit:	set {seconds.money.%player%} to 0

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Oki, dzięki Parrot za próbę pomocy, jednak nie zadziało, jednak pomęczyłem, pomęczyłem tego skripta i wykombinowałem ;D

Tutaj takie pytanko dla Sebka lub innego administratora: Czasami jak wstawiam skript to zapomnę usunąć z wiadomości "[&fM&4axi&fC&4raft&7]" no gdzie to jest nazwa serwera... Czy to jest problem? Powiem jeszcze, że serwer jest dopiero w przygotowaniach, więc go nie ma, ale lepiej jest się zawsze upewnić niż dostać bana ;D

Tutaj daję skript'a dla potomnych:

on join:	set {seconds.money.%player%} to 0	set {seconds.loc.%player%} to 0	every 1 second:    loop all players:        add 1 to {seconds.money.%loop-player%}        if {seconds.money.%loop-player%} is 5:            execute console command "eco give %loop-player% 1"            send "&7[&fM&4axi&fC&4raft&7] &2Uzyskales jeden token za godzinke gry na serwerze! Oby tak dalej!" to loop-player            set {seconds.money.%loop-player%} to 0            stop        {loc.%loop-player%} is location of loop-player:            add 1 to {seconds.loc.%loop-player%}            if {seconds.loc.%loop-player%} is 300:                if loop-player has permission "AFKScript.admin":                    stop                else:                    kick loop-player because "&7[&fM&4axi&fC&4raft&7]<green> Byles AFK przez piec minut<reset> &a%loop-player%<reset>"        else:            set {seconds.loc.%loop-player%} to 0        set {loc.%loop-player%} to location of loop-player		on quit:	set {seconds.loc.%player%} to 0	set {seconds.money.%player%} to 0

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...