Damix_Games 0 Opublikowano 8 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2021 witam napisałem skrypt na kilof 3x3 ale nie działa mi niewiem czemu i pytanie czy mógłby ktos poprawić w razie błędu Wstawiam na code.skript.pl Notatka dodana przez xMuffionex Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pruslay 14 Opublikowano 8 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2021 1 godzinę temu, Damix_Games napisał: witam napisałem skrypt na kilof 3x3 ale nie działa mi niewiem czemu i pytanie czy mógłby ktos poprawić w razie błędu No a pokażesz te błędy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Damix_Games 0 Opublikowano 8 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2021 27 minut temu, pruslay napisał: No a pokażesz te błędy? [21:47:59] [Server thread/ERROR]: [Skript] indentation error: expected 12 spaces, but found 10 spaces (Ultrapalka.sk, line 9: stop') [21:47:59] [Server thread/WARN]: [Skript] Empty configuration section! You might want to indent one or more of the subsequent lines to make them belong to this section or remove the colon at the end of the line if you don't want this line to start a section. (Ultrapalka.sk, line 8: if event-block is bedrock:') [21:47:59] [Server thread/ERROR]: [Skript] indentation error: expected 12 spaces, but found 10 spaces (palka.sk, line 9: stop') [21:47:59] [Server thread/WARN]: [Skript] Empty configuration section! You might want to indent one or more of the subsequent lines to make them belong to this section or remove the colon at the end of the line if you don't want this line to start a section. (palka.sk, line 8: if event-block is bedrock:') [21:47:59] [Server thread/WARN]: [Skript] Empty configuration section! You might want to indent one or more of the subsequent lines to make them belong to this section or remove the colon at the end of the line if you don't want this line to start a section. (perm.sk, line 5: if event-block is bedrock:') [21:47:59] [Server thread/WARN]: [Skript] Empty configuration section! You might want to indent one or more of the subsequent lines to make them belong to this section or remove the colon at the end of the line if you don't want this line to start a section. (perm2.sk, line 5: if event-block is bedrock:') Wstawiam błędy w code. Notatka dodana przez Glicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Glicz 246 Opublikowano 8 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2021 1 minutę temu, Damix_Games napisał: [21:47:59] [Server thread/ERROR]: [Skript] indentation error: expected 12 spaces, but found 10 spaces (Ultrapalka.sk, line 9: stop') [21:47:59] [Server thread/WARN]: [Skript] Empty configuration section! You might want to indent one or more of the subsequent lines to make them belong to this section or remove the colon at the end of the line if you don't want this line to start a section. (Ultrapalka.sk, line 8: if event-block is bedrock:') [21:47:59] [Server thread/ERROR]: [Skript] indentation error: expected 12 spaces, but found 10 spaces (palka.sk, line 9: stop') [21:47:59] [Server thread/WARN]: [Skript] Empty configuration section! You might want to indent one or more of the subsequent lines to make them belong to this section or remove the colon at the end of the line if you don't want this line to start a section. (palka.sk, line 8: if event-block is bedrock:') [21:47:59] [Server thread/WARN]: [Skript] Empty configuration section! You might want to indent one or more of the subsequent lines to make them belong to this section or remove the colon at the end of the line if you don't want this line to start a section. (perm.sk, line 5: if event-block is bedrock:') [21:47:59] [Server thread/WARN]: [Skript] Empty configuration section! You might want to indent one or more of the subsequent lines to make them belong to this section or remove the colon at the end of the line if you don't want this line to start a section. (perm2.sk, line 5: if event-block is bedrock:') Źle wytabowałeś skrypt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Damix_Games 0 Opublikowano 8 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2021 3 minuty temu, Glicz napisał: Źle wytabowałeś skrypt. Wszystkie 4 źle wytabowałem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Glicz 246 Opublikowano 8 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2021 1 minutę temu, Damix_Games napisał: Wszystkie 4 źle wytabowałem? od 9 linijki do końca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Damix_Games 0 Opublikowano 8 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2021 1 minutę temu, Glicz napisał: od 9 linijki do końca Aj a mógłbyś mi powiedzieć jak to poprawnie wytabować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Glicz 246 Opublikowano 8 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2021 2 minuty temu, Damix_Games napisał: Aj a mógłbyś mi powiedzieć jak to poprawnie wytabować no po ifie dodajesz 1 taba, tam widziałem też, że masz kilka spacji zamiast tabów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pruslay 14 Opublikowano 8 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2021 2 godziny temu, Damix_Games napisał: witam napisałem skrypt na kilof 3x3 ale nie działa mi niewiem czemu i pytanie czy mógłby ktos poprawić w razie błędu Jak to ma Ci chłopie działać jak raz jest diamentowy kilof, a raz netheritowy? Dziwny ten skrypt, stop dajesz przed eventem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pruslay 14 Opublikowano 8 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2021 (edytowane) Kolego, jak masz zamiar aby ktoś ci zrobił skrypt to napisz go w dziale Zlecenia, bo ten dział nie jest od podawania rozwiązania. Ehh... Czemu ludzie zanim coś napiszą nie wpiszą w wyszukiwarce w forum kluczowego słowa... Edytowane 8 sierpnia 2021 przez pruslay Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Damix_Games 0
witam napisałem skrypt na kilof 3x3 ale nie działa mi niewiem czemu i pytanie czy mógłby ktos poprawić w razie błędu
Wstawiam na code.skript.pl
Notatka dodana przez xMuffionex
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi