Karol123123123 16 Opublikowano 1 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2021 command /teleportacja: trigger: if region at player is "xyz": teleport player to spawn of "world_nether" Wyskakuje mi błąd w 3 linijce ,,Cant compare a region with text..." Wie ktoś jak to zrobić? PaperSpigot 1.17 / Skript 2.6-beta2 Ogólnie chcę zrobić aby tą komendę można było używać tylko w regionie "xyz" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Shooterowy 356 Opublikowano 1 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2021 command /teleportacja: trigger: if "%region at player%" contains "xyz": teleport player to spawn of "world_nether" stop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Karol123123123 16
command /teleportacja: trigger: if region at player is "xyz": teleport player to spawn of "world_nether"
Wyskakuje mi błąd w 3 linijce
,,Cant compare a region with text..."
Wie ktoś jak to zrobić?
PaperSpigot 1.17 / Skript 2.6-beta2
Ogólnie chcę zrobić aby tą komendę można było używać tylko w regionie "xyz"
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi