mako_exe 1 Opublikowano 23 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2021 witam czy może ktoś zrobić lub podać plugin na to ze po wykopaniu diaxa na chacie ale tylko dla osoby która ma opa pokazuje sie ze jaks osoba wykopala rude diaxa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Shooterowy 356 Opublikowano 23 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2021 (edytowane) on mine of diamond ore: send "%player% wykopał rudę diamentu" to all ops Edytowane 23 lipca 2021 przez Shooterowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mako_exe 1 Opublikowano 23 lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2021 siema bo jest problem jak mam to uzyc co mam zrobic aby to byl plugin Przywróciłem usuniętą treść. Notatka dodana przez Usunięty#34161 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Notro 155 Opublikowano 24 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2021 (edytowane) 19 godzin temu, mako_exe napisał: siema bo jest problem jak mam to uzyc co mam zrobic aby to byl plugin Jest to skrypt, nie plugin. Po co do takich prostych rzeczy pisać cały plugin? Nie ma to sensu. Poza tym napisałeś to w dziale "Skrypty", a więc nie licz na plugin. Tutaj znajdziesz poradnik jak dodawać skrypty na serwer: Getting Started with Skript - Skript Hub Edit: możesz ten w formie filmu i po polsku: https://youtu.be/BBOBbHl0cUw Edytowane 24 lipca 2021 przez Notro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
mako_exe 1
witam czy może ktoś zrobić lub podać plugin na to ze po wykopaniu diaxa na chacie ale tylko dla osoby która ma opa pokazuje sie ze jaks osoba wykopala rude diaxa
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi